17/12/12

Μαρία Ηλιάκη:Ποια η σχέση της με τους συνεργάτες της;

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη σχέση της με τους συνεργάτες της στην τηλεόραση, δηλαδή με τον Νίκο Μουτσινά, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο, αλλά και τους συνεργάτες της στο ραδιόφωνο, τον Μάκη Πουνέντη και την Μαρία Μπεκατώρου.
«Ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που θα με κάνει να γελάσω και τις πιο δύσκολες στιγμές και αυτό για μένα είναι ένα μεγάλο ταλέντο και μεγάλο προσόν. Ο Μάκης είναι ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, που είναι αυτό που λέμε 'σκυλί που γαβγίζει δε δαγκώνει'. Νομίζω ότι είναι από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ και πολύ πιστός φίλος. Η Μαρία είναι πραγματικά η χαρά τη ζωής. Κοινότυπο, το ξέρω, αλλά είναι ακριβώς αυτό. 


Η Καινούργιου είναι ο μεγάλος μου μπελάς.», δήλωσε ενώ εξήγησε το λόγο: «Γιατί είναι ένα κορίτσι πολύ αθώο, επιπόλαιο και κάνει συνεχώς λάθη. Καλούμαι συνεχώς να τη συμβουλεύω στα λάθη της. και αυτά που της λέω, πάει και τα ξανακάνει πάλι λάθος». Η Μαρία Ηλιάκη εξομολογήθηκε επίσης, ότι αν δεν συμπαθήσει κάποιον, θα το δείξει: «Μα και βέβαια. Και αυτό δεν μου έχει κάνει καλό. Κινδυνεύω πολλές φορές να χαρακτηριστώ και ξινή. 


Ο Μάκης με λέει συνέχεια έτσι. Γιατί δεν είμαι ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα που θα σε δει, θα σε αγκαλιάσει και θα σου πει πόσο σ' αγαπάω και πόσο όμορφη είσαι σήμερα. Αν σε συμπαθήσω θα στο δείξω, αν δε σε συμπαθήσω θα σε αγνοήσω».