20/3/10

Πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για το Σάββατο με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Πιο αναλυτικά, αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασίες μεταξύ 6 και 19 βαθμών Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις το πρωί με περιορισμένη ορατότητα, ωστόσο ο καιρός αργότερα θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 4 και 16 βαθμών Κελσίου.
Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός χαρακτηρίζεται από αραιές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί, ενώ το απόγευμα θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Ελλάδα αναπτύσσονται λίγες νεφώσεις το πρωί με τοπικά περιορισμένη ορατότητα, ωστόσο το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο βόρειο Ιόνιο νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Αίθριος καιρός αναμένεται στις Κυκλάδες και την Κρήτη με ανέμους βορειοδυτικών διευθύνσεων 3-4 μποφόρ και θερμοκρασίες μεταξύ 8 και 20 βαθμών Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός με ανέμους ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικούς 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 6 και 19 βαθμών Κελσίου.