24/8/10

Εντυπωσιακή η 2η γενιά της Mercedes CLS

Στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της η δεύτερη γενιά της Mercedes CLS. Το πολυτελές μοντέλο της γερμανικής φίρμας κάνει… μπαμ ότι πρόκειται για το γνωστό CLS, με κύρια χαρακτηριστικά του τις τέσσερις πόρτες και τη σχεδίαση που θυμίζει coupe αυτοκίνητο.

 
Η πολυτέλεια στη CLS δεν χρειάζεται καν συστάσεις

Η νέα γενιά έχει χαρακτηριστικά και από τη SLS (το super car της Mercedes), όπως η εμπρός μάσκα με τα «καθαρά» φωτιστικά σώματα. Η CLS χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια και τα αμέτρητα gadget που θα είναι εφοδιασμένη. Εσωτερικά ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά χρώματα και τρεις τύπους δέρματος, ενώ θα υπάρχει και η επιλογή ξύλου καρυδιάς.




Η CLS όπως φαίνεται από πίσω

Από πλευράς κινητήρων, το γερμανικό μοντέλο θα εφοδιάζεται με έναν 3.5 λίτρων που θα παράγει 306 ίππους, ενώ θα υπάρχει και ένας 8κύλινδρος biturbo 4.7 λίτρων με 429 ίππους. Η νέα γενιά θα περιλαμβάνει επίσης diesel εκδόσεις, ενώ στην κορυφή της γκάμας συναντούμε την έκδοση που φέρει την υπογραφή της AMG και τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 5,5- λίτρων twin-turbo V8 Merc με απόδοση 536 ίππους.
zougla.gr