1/6/11

ΖΩΔΙΑ, 1 Ιουνίου 2011 Τί λένε τα άστρα για εσάς.........


ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα να κρατήσετε τις ισορροπίες αποφεύγοντας κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Τα πράγματα που σας απασχολούν θα βρουν την λύση τους και η διάθεση σας θα ανέβει αρκετά. Θα περάσετε ευχάριστα και συναρπαστικά και θα βάλετε νέους στόχους επαγγελματικού ενδιαφέροντος, αναζητώντας τη βοήθεια των φίλων σας. Οτιδήποτε νέο ξεκινήσετε από τώρα θα ευνοηθεί ιδιαίτερα και θα έχει τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά.




ΤΑΥΡΟΣ

Θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις που θα έχετε σε νέες οικονομικές προοπτικές. Χρειάζεται να κάνετε προσπάθεια και οργάνωση και να φανείτε ψύχραιμοι, σκεπτόμενοι με την λογική. Θα επικεντρωθείτε στον εργασιακό σας τομέα και θα κάνετε τις ανάλογες συζητήσεις προκειμένου να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Επικεντρωθείτε στον οικονομικό σας τομέα κάνοντας ένα πρόγραμμα εσόδων και εξόδων. Με την αυτοπεποίθηση που θα έχετε και τον δυναμισμό σας θα κυνηγήσετε σταθερά τους στόχους σας και θα αναγνωριστείτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα εργαστείτε σκληρά και θα επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας διεκδικώντας καλύτερες προοπτικές στην καριέρα σας. Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από εσάς τους ίδιους. .





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σχέση σας θα ανανεωθεί μετά την κρίση που περάσατε την τελευταία χρονική περίοδο. Ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάσει άνοδο και θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημα σας και να ανακαλύψετε νέες πηγές εσόδων. Οι σκέψεις σας για επαγγελματικές επενδύσεις θα τεθούν σε εφαρμογή. Από εδώ και πέρα δεν θα δέχεστε την κοροϊδία από τους γύρω σας ενώ θα μπορέσετε να στηρίξετε τις αποφάσεις σας.





ΛΕΩΝ
Θα κάνετε τις ανάλογες ενέργειες ώστε να δείτε πρακτικά τα συν και τα πλην των ρίσκων που θέλετε να πάρετε. Θα νιώσετε δυνατοί και γεμάτοι συναισθήματα από τον σύντροφο σας. Θα λάμψετε, καθώς η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας μεγαλώνει και οι άλλοι θα βρίσκονται στο πλευρό σας. Σύντομα οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει μέχρι τώρα θα υλοποιηθούν και θα πετύχετε πολλά, ξεκαθαρίζοντας οριστικά καταστάσεις από το παρελθόν.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Να είστε πολύ προσεκτικοί στα λόγια σας και στις κινήσεις σας για να μπορέσετε να κάνετε ωφέλιμες διαπραγματεύσεις. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τις κρατήσετε. Συζητήστε με τον σύντροφο σας πράγμα που θα αναθερμάνει την σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Θα πρέπει όμως να είστε λίγο συγκρατημένοι όσον αφορά την εκδήλωση των συναισθημάτων σας και την ευαισθησία σας.



ΖΥΓΟΣ
Θα νιώθετε στρες και πίεση τώρα γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας και προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και τις υποχρεώσεις σας. Θα ξεκαθαρίσετε κάποιες προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος και θα αποκτήσετε την επαγγελματική επιτυχία που επιδιώκετε με ευκολία. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν ανάκαμψη και ο επαγγελματικός σας τομέας σταθερή άνοδο. Κάποιες αλλαγές που θα γίνουν, θα εκτοξεύσουν την καριέρα σας στα ύψη.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον σας θα κλονίσουν τις ισορροπίες στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα αποκομίσετε πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες στη καθημερινότητα σας. Μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον θα γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, όσοι είστε μόνοι. Θα νιώθετε εξαντλημένοι, γι’ αυτό προσπαθήστε να ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τις αυξημένες υποχρεώσεις σας.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσέξτε τον δυναμισμό σας για να μην κάνετε ένταση που θα βγει από τα λόγια και τις πράξεις σας. Ο ερωτικός σας τομέας γνωρίζει στιγμές πάθους και θα βγείτε κερδισμένοι. Θα σας γίνουν κάποιες προτάσεις αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε, όμως, πολύ καλά τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Σύντομα θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία. Στον επαγγελματικό σας τομέα, φαίνεται πως κάτι αλλάζει κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα αισθάνεστε κάπως ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα και αυτό θα οφείλεται στις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Η ένταση και η νευρικότητα που θα αισθάνεστε θα σας κάνει να αντιδράσετε υπερβολικά σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε. Θα αισθάνεστε κάπως καταπονημένοι επάνω σε θέματα καριέρας. Με την υπομονή που κάνατε στη σχέση σας τώρα θα ανταμειφθείτε. Προσοχή όμως, μην κλειστείτε στον εαυτό σας, αλλά βγείτε έξω να διασκεδάσετε.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και λειτουργήστε με προσεκτικό χειρισμό των καταστάσεων καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν κάποιες λογομαχίες. Θα έχετε την ευκαιρία τώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα με τον σύντροφο σας. Θα προβληματιστείτε στον συναισθηματικό τομέα όσον αφορά την ανταπόκριση των αισθημάτων σας από το πρόσωπο που αγαπάτε. Θα βιώσετε δύσκολες καταστάσεις αν δεν προσέξετε και δεν αλλάξετε εγκαίρως συνήθειες.





ΙΧΘΥΣ
Προσέξτε τις υπερβολές τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν προβλήματα και εντάσεις με τον οικογενειακό σας περίγυρο. Κάντε υπομονή, αλλά και να έχετε ισχυρή θέληση για να αντέξετε τις δοκιμασίες που περνάτε. Αλλάξτε την καθημερινότητα σας και ανανεώστε την αντιδρώντας με εποικοδομητικό τρόπο σε τυχόν αντιξοότητες που θα σας δημιουργήσουν κάποια τρίτα άτομα
http://www.e-zwdia.gr/.