17/6/11

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 18/06/2011

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες πρόσκαιρες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά, περιμένουμε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 29 στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 με 33 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.






http://www.meteo.gr/