14/6/11

3DS

To Nintendo 3DS είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας φορητών συστημάτων Nintendo DS. Η νέα φορητή κονσόλα σας παρέχει διασκέδαση σε 3D, χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών.
Το σύστημα διαθέτει ένα δρομέα βάθους 3D που επιτρέπει στους παίκτες να επιλέγουν το επίπεδο 3D που τους αρέσει περισσότερο.
Το Nintendo 3DS περιλαμβάνει δύο οθόνες. Η κάτω, η οθόνη αφής, χρησιμοποιείται μέσω ενός τηλεσκοπικού stylus, το οποίο αποθηκεύεται στη συσκευή. Η πάνω οθόνη είναι ευρείας απεικόνισης και σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε 3D εικόνες.
Το Nintendo 3DS μπορεί να παίξει παιχνίδια Nintendo DS με τα κανονικά 2D γραφικά.



Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας είναι:
• Η επάνω οθόνη παρουσιάζει εικόνες 3D χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών και έχει την ικανότητα να μεταβάλει ή να απενεργοποιεί το εφέ 3D μέσω του δρομέα εύρους 3D.
• Τρεις κάμερες, μια εσωτερική και δύο εξωτερικές , οι οποίες έχουν τη δυνατότητα λήψης 3D φωτογραφιών.
• Νέες προσθήκες όπως ο γυροσκοπικός μοχλός (Circle Pad),ο αισθητήρας κίνησης (motion sensor) και το γυροσκόπιο (gyro sensor).
• Η λειτουργία SpotPass σας επιτρέπει να εντοπίζετε ασύρματα hotspots ή ασύρματα οικιακά δίκτυα και να σας ενημερώνει με νέο υλικό, δεδομένα, βίντεο ακόμη και όταν το σύστημα είναι σε κατάσταση αναμονής.
• Η λειτουργία StreetPass σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε δεδομένα αυτόματα με άλλους χρήστες συστημάτων Nintendo 3DS που βρίσκονται κοντά σας, ακόμη και όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής.
• Με ενσωματωμένο λογισμικό όπως η Nintendo 3DS Camera, το Nintendo 3DS Sound, το Mii Maker, το StreetPass, το Mii Plaza, τα AR Games,το Activity Log, το Face Raiders και πολλά ακόμη!
• Μέσω του Nintendo eShop μπορείτε να παρακολουθήσετε trailers, βαθμολογίες software και να κάνετε αγορά παιχνιδιών.
• Ο γονικός έλεγχος επιτρέπει στους γονείς να περιορίσουν το περιεχόμενο των παιχνιδιών βάσει της αξιολόγησης καταλληλότητας περιεχομένου (Pegi) καθώς και  λειτουργίες όπως η ασύρματη σύνδεση, η 3D λειτουργία και άλλα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Nintendo 3DS διαθέτει διαδικασία region lock. Σαν αποτέλεσμα, οι συσκευές που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά είναι συμβατές μόνο με τα αντίστοιχα παιχνίδια που προορίζονται για την αγορά της Ευρώπης και όχι με προϊόντα που προορίζονται για την αγορά της Αμερικής ή της Ιαπωνίας. Για να μπορέσετε να εντοπίσετε την περιοχή για την οποία προορίζεται το εκάστοτε παιχνίδι, ανατρέξτε στη συσκευασία.


Nintendo 3DS Aqua Blue
Το Nintendo 3DS είναι το νέο μέλος της οικογένειας Nintendo DS το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου 2011. Το Nintendo 3DS φέρνει μια νέα διάσταση στον κόσμο της ψυχαγωγίας, αφού σας δίνει τη δυνατότητα τα παρακολουθήσετε και να παίξετε 3D χωρίς γυαλιά!
Η πάνω οθόνη είναι 3,5’’, ευρείας απεικόνισης και σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε 3D εικόνες χωρίς τη χρήση ειδικών γυαλιών. Η κάτω οθόνη είναι 3” και είναι οθόνη αφής. Όλες οι επιλογές των μενού διαχειρίζονται από την οθόνη αφής, αγγίζοντας την επιλογή που επιθυμείτε.
Το Nintendo 3DS διαθέτει τρεις κάμερες, μια εσωτερική και δύο εξωτερικές, οι οποίες σας επιτρέπουν να κάνετε λήψεις 3D φωτογραφιών.
Σας επιτρέπει να επιλέγετε το επίπεδο 3D που επιθυμείτε. Η 3D επίδραση μπορεί να αυξηθεί μέχρι το ανώτερο επίπεδο, να μειωθεί σε πιο μέτρια ρύθμιση ή να απενεργοποιηθεί τελείως , ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26/3/2011

Nintendo 3DS Aqua Blue

Τιμή: 270,00 €