21/6/11

Τα πάντα για το ποδήλατο μέσω διαδικτύου


Η ποδηλασία έχει ξαναέρθει στη μόδα αφού συνδυάζει φθηνότερες και πιο γρήγορες μετακινήσεις. Συν τοις άλλοις πρόκειται για μέσο με μηδενικές εκπομπές ρύπων που σας διατηρεί σε φόρμα, ενώ πλέον οι ποδηλατικοί αγώνες έχουν πολλούς υποστηρικτές στη χώρα μας.
Εάν λοιπόν θέλετε να μάθετε τα πάντα για το ποδήλατο, τα χαρακτηριστικά του αλλά και κάνετε αγορές μέσω του διαδικτύου μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες.

http://www.bicycleeverything.com/
Όπως μαρτυρά και το όνομα της ιστοσελίδας, περιέχει τα πάντα για το ποδήλατο. Το siteαυτό δίνει τη δυνατότητα αγοράς για κάθε είδους αξεσουάρ ποδηλασίας (τσάντες, κλειδαριές, φώτα), συμπληρώματα διατροφής, εξαρτήματα ποδηλάτου καθώς και εργαλείων. Βρίσκεται στο διαδίκτυο από το 2008 και συνεργάζεται με γνωστές εταιρείες του χώρου, όπως Michelin, Continental, Tufo, Kenda και άλλες. Εκτός όμως από τη δυνατότητα αγοράς, διαθέτει και άρθρα σχετικά με όλα τα παραπάνω που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν.
http://www.wiggle.co.uk/
Ο καλύτερος ιστότοπος αγοράς για προϊόντα ποδηλασίας. Πρόκειται για βρετανικό siteμε εξειδίκευση σε προϊόντα για τρίαθλο (ποδηλασία, τρέξιμο και κολύμπι). Με πάνω από 250.000 προϊόντα στις αποθήκες τους, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παρέχουν τα πάντα για τους ποδηλάτες, από ρουχισμό και αξεσουάρ έως τα ποδήλατα καθ’ αυτά. Σημαντική είναι η εγγύηση ποιότητας για τα προϊόντα τους και της ασφάλειας για τις διαδικτυακές αγορές.
http://www.cyclingnews.com/
Επίσημο siteμε όλα τα νέα σχετικά με το ποδήλατο. Συνεχής ροή ειδήσεων με φωτογραφίες και αναλυτικό ρεπορτάζ. Συνεργάζεται με πολλά blogγια το ποδήλατο, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για κάθε είδους ποδηλασία από επαγγελματικούς αγώνες, μέχρι ποδηλασία στην πόλη.
www.cycling.tv
Παγκόσμια κάλυψη ζωντανών αγώνων ποδηλασίας αλλά και μεγάλο αρχείο με βίντεο από παλαιότερους αγώνες,όλο το χρόνο. Το siteδιαθέτει τον καλύτερο και πιο έμπειρο σχολιασμό, τα καλύτερα στιγμιότυπα από αγώνες, συνεντεύξεις, κριτικές νέα και γνώμες γνωστών ποδηλατών και ειδικών επί του θέματος.
http://www.bicycling.com/
Διαδικτυακό περιοδικό σχετικά με το ποδήλατο. Νέα, συμβουλές για διατροφή και προπόνηση, ενδιαφέρουσες προτάσεις για αγορές, επιδιορθώσεις στο ποδήλατό σας αλλά και χάρτες με διαδρομές προσφέρονται μέσω του siteαυτού.
http://www.bicycle.net/
Όλες οι πληροφορίες που θέλετε σχετικά με το ποδήλατο κάθε είδους (δρόμου, ανώμαλου δρόμου, πίστας κ.α.). Διαθέτει επίσης πλούσια άλμπουμ με φωτογραφίες και βίντεο από αγώνες ή επιδείξεις όπως επίσης και διαγωνισμούς.
www.podilates.gr
Οι «ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ» είναι μια συλλογική προσπάθεια φίλων του ποδήλατου για την προώθηση νέων ιδεών στην Ελλάδα. Μέσω του siteπροωθούνται ιδέες και αιτήματα καθώς επίσης προβάλλονται και οι δράσεις τους. Βασικά τους αιτήματα είναι να επιτραπεί η μεταφορά των ποδηλάτων από το Μετρό, να υλοποιηθεί δίκτυο ποδηλατόδρομων και να αλλάξει ο αναχρονιστικός ΚΟΚ, με τα οποία προφανώς είναι σύμφωνη και η μεγαλύτερη μάζα ποδηλατών της χώρας.
www.cyclist.gr
Πρόκειται για εταιρεία που εμπορεύεται ποδήλατα καθώς επίσης και τα εξαρτήματα και αξεσουάρ τους. Στόχοι της ιστοσελίδας είναι η διάδοση της ποδηλασίας σε όλη την Ελλάδα, η παροχή των καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών και προϊόντων από τα οποία οι πελάτες του Cyclist θα είναι πάντα ευχαριστημένοι, η δημιουργία του πιο σύγχρονου ποδηλατικού οργανισμού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, οι άνθρωποι του Cyclist να αποτελούν έμπνευση για τους συνανθρώπους τους που θα θελήσουν να ασχοληθούν με το ποδήλατο και η συνεισφορά του Cyclist στην κοινωνία και στο περιβάλλον.











http://www.flowmagazine.gr