25/6/11

Δεν θέλουν αστυνομικούς στον Μυλοπόταμο!

http://img.protothema.gr/0D58D5C3EABD1BB671A57119F66188DF.jpgPersona non gratta εξακολουθεί να παραμένει η Αστυνομία στον ορεινό Μυλοπόταμο, όπου κάποιοι από τους κατοίκους επιμένουν να έχουν τους δικούς τους… νόμους. Έτσι, η εμφάνιση αστυνομικών της νεοσύστατης Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Περάματος έγινε δεκτή με… προπηλακισμούς, λίγα 24ωρα μετά την επίσημη εγκατάσταση της!
Δυο κάτοικοι του χωριού Πάνορμο του δήμου Μυλοποτάμου ηλικίας 31 και 45 χρόνων, ενοχλήθηκαν από την παρουσία των αστυνομικών που έκαναν την περιπολία τους μέσα στο χωριό και αποφάσισαν να τους… διώξουν! Τους πλησίασαν και άρχισαν να τους βρίζουν και να τους απειλούν, ζητώντας τους να αποχωρήσουν. Όμως, οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. δεν τρομοκρατήθηκαν και ειδοποίησαν συναδέλφους τους του Τ.Α.Ε Μυλοποτάμου, οι οποίοι κατέφθασαν άμεσα, ακινητοποίησαν τους δύο «νταήδες» και τους συνέλαβαν.

Οι  δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα  Ρεθύμνου, που τους άσκησε δίωξη  για απειλή, εξύβριση και αντίσταση  σε βάρος των αστυνομικών. Μόλις  την περασμένη Κυριακή, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας είχε ανακοινώσει την έναρξη της Δίκυκλης Αστυνόμευσης στην περιοχή του Μυλοποτάμου, από οκτώ άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που θα περιπολούν σε όλο τον δήμο.
Π/Θ
 
 
 
 
 
http://www.eglimatikotita.gr