24/6/11

Συμφώνησε με Λάτσιο ο Σισέ

Το «Ο.Κ.» έχει ήδη πει ο Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο για να φορέσει τη φανέλα της την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “il tempo.it”, ο Γάλλος επιθετικός συμφώνησε με τους Ιταλούς για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί του ποσού των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο και η μετακίνησή του θα ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα κλείσει η μετακόμιση του Φλοκάρι στην Πάρμα.

Οι «πράσινοι» θα πάρουν ένα ποσό που θα κυμαίνεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα γλιτώσει και από τις ετήσιες απαιτήσεις του νυν αρχηγού του, που είναι πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο 30χρονος στράικερ βρίσκεται στην Ελλάδα για να είναι παρών σήμερα στο Club Gaz της Χαλκίδας, όπου θα έχει χρέη dj, την ώρα που ο εκπρόσωπός του, Φιλίπ Πιολά, είχε συνάντηση με τον Ίγκλι Τάρε και τον Βιτσέντζο Μοράμπιτο χθες το βράδυ.

Ακολουθεί και ο Μπουμσόνγκ

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα και στο θέμα του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ. Το ενδιαφέρον της Βόλφσμπουργκ για τον παίκτη εξακολουθεί να υφίσταται, αν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά της πλάνα έχουν φέρει πίσω αυτό του Γάλλου αμυντικού. Ο Φέλιξ Μάγκατ έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση του Μάρκο Ρους από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τις υπόλοιπες.....
Κάνει πρόταση για Μάτος η Μποταφόγκο

Χρήματα, για να κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Μαρσέλο Μάτος, προσπαθεί να εξοικονομήσει η Μποταφόγκο. Η βραζιλιάνικη ομάδα θέλει να πουλήσει τον Αρέβαλο Ρίος, παρτενέρ του Μάτος στη μεσαία γραμμή, στις Μοντερέι ή Τιχουάνα που ενδιαφέρονται και με το ποσό που θα εξασφαλίσει να αγοράσει τον χαφ των «πρασίνων». Όπως προκύπτει μάλιστα και από τα ΜΜΕ της χώρας, ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέ Σίλβα, έχει έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του Μάτος για να τους μεταφέρει την προσφορά του.

«Εμείς φωνάζαμε για τον Μαρινάκη και τον Μπέο»

Στάση αναμονής όσον αφορά τα στημένα παιχνίδια κρατούν στο στρατόπεδο των «πράσινων», αν και χθες τόνιζαν: «Εμείς φωνάζαμε για τον Μαρινάκη και τον Μπέο», με τους οποίους η ΠΑΕ είχε έρθει σε ανοιχτή ρήξη κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι τελευταίες εξελίξεις, όπως είναι λογικό, παρακολουθούνται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το «τριφύλλι», στο οποίο περιμένουν να ξετυλιχτεί όλο το κουβάρι και το βλέπουν ως μία μεγάλη ευκαιρία για να εφαρμοστούν οι νόμοι και να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.