3/2/12

Ο Γαβαλάς θα πάει στις… εξωτικές φυλακές του Μαλανδρίνου

Τουρνέ στις φυλακές κάνει ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν αρχικά να πάει στον Κορυδαλλό, αλλά δεν τον έκαναν δεκτό λόγω της υπερφόρτωσης και αναγκάστηκε να πάει στην Άμφισσα. Όμως έγινε γνωστό πως θα πάει στο εξωτικό… Μαλανδρίνο. Συγκεκριμένα, από την ημέρα που ο Γαβαλάς απολογήθηκε για μη καταβολή ΦΠΑ και κρίθηκε προφυλακιστέος άρχισε και η τουρνέ του στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Στην αρχή ειπώθηκε ότι αποφασίστηκε η μεταγωγή και κράτησή του στις φυλακές Κορυδαλλού, οι οποίες δεν… φιλοξένησαν, τελικά, τον επιχειρηματία στιλίστα.

Στη συνέχεια, έγινε γνωστό ότι επιλέχθηκε το σωφρονιστικό κατάστημα της Άμφισσας και την Τετάρτη πηγές ανέφεραν ότι ο Λάκης μετήχθη στις φυλακές… Μαλανδρίνου Φωκίδας! Ο Λάκης Γαβαλάς, ειδικότερα, έφθασε στις εν λόγω φυλακές στις 15:45 της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες φαινόταν σοκαρισμένος και καταβεβλημένος και φέρεται να ρωτούσε με ιδιαίτερη επιμονή για την κατάσταση που επικρατεί στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Σημειώνεται, ότι οι φυλακές του Μαλανδρίνου, που βρίσκονται στην ορεινή Ναυπακτία, είναι καινούργιες και υψίστης ασφαλείας, στις οποίες δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεστα στους οικονομικούς και τους ποινικούς κρατούμενους.

πηγη:trelokouneli.gr