22/5/12

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 23/05/2012

Αστατο καιρό στη Δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία με βροχές και τοπικές καταιγίδες και καλό καιρό στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Δυτικοί – νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις στα νότια τμήματα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αρχικά, με αυξημένη πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, με πρόσκαιρη ενίσχυση σε ισχυρούς το απόγευμα στο Σαρωνικό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό ασθενείς.
meteo.gr