24/7/12

Είπαν αντίο στον Τζόνι Βεκρή

Το απόγευμα της Δευτέρας πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Τζόνι Βεκρή στην τελευταία του κατοικία. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του εκλιπόντος βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Διονυσίου του Αεροπαγίτου στο Κολωνάκι. 


 Ο γνωστός δικηγόρος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ η κατάσταση του είχε χειροτερέψει το τελευταίο διάστημα και παρά τις πειραματικές θεραπείες που έκανε στις Η.Π.Α. τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.


Ο Βεκρής ήταν ένας από τους ανθρώπους που υπηρέτησαν για πολλά χρόνια το «τριφύλλι» και το όνομά του συνδέθηκε κυρίως την περίοδο της πολυμετοχικότητας του Παναθηναϊκού, ενώ για κάποιο διάστημα της σεζόν 2010/11 είχε αναλάβει και καθήκοντα προέδρου στον σύλλογο.

Ο ίδιος ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για την ομάδα, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε αποστολή του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκό αγώνα, μέσα από το σακάκι του φορούσε τη φανέλα της ομάδας

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας", Γιάννης Αλαφούζος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για τον επιφανή δικηγόρο της Αθήνας: «'Έφυγε ο Τζόνι Βεκρής ένας αγαπημένος φίλος απο τα χρόνια της αθωότητας που επί σειρά ετών υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό»

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν οι Παύλος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Γιάννης Βαρδινογιάννης, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης, Σοφοκλής Πιλάβιος, Αριστείδης Καμάρας, Αντώνης Αντωνιάδης, Τάκης Λουκανίδης, Στράτος Σωπήλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο Βασίλης Παρθενόπουλος, ο Βαγγέλης Σαμαράς, ο Φάνης Βουτσαράς, ο Νίκος Χατζηνικολάκου, πρώην αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, ο Νίκος Ρισβάς, ο Γιώργος Στράτος και πολλοί άλλοι.

Από τα στεφάνια που υπήρχαν ξεχώρισαν αυτό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του "Ενιαίου Φορέα Θύρας 13", του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου, της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ, της ΑΕΚ, της Skoda Ξάνθης, του Βλάση Σταθοκωστόπουλου, της Μαριάννας Λάτση, του Χρήστου Πανόπουλου προσωπικά και πολλών ακόμη.

Στεφάνια έστειλαν, εκτός όλων των άλλων, τόσο προσωπικά ο Σωκράτης Κόκκαλης αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Γιάννης Μώραλης αλλά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.