17/3/10

Τους χώρισε η απόσταση

Μόλις χώρισαν! Ο Πάρης Κασιδόκωστας και η Νίκι Ριντ δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το λαμπερό ζευγάρι πρόσφατα πήρε από κοινού την απόφαση να ρίξει αυλαία στην (πολυσυζητημένη) σχέση του. Η απόσταση που τους κρατούσε τον τελευταίο καιρό μακριά (ο Πάρης βρίσκεται στην Ελλάδα και υπηρετεί τη θητεία του στο Ναυτικό, ενώ εκείνη μένει μόνιμα στην Αμερική) φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο...
Τελευταία τους έξοδος ήταν το φθινόπωρο, όταν είχαν πάει να παρακολουθήσουν τον Σάκη Ρουβά στο κλαμπ όπου εμφανίζεται. Εκτοτε ουδείς τους είδε ξανά μαζί. Οι φήμες ότι ήταν στα χωρίσματα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο, όταν ο γοητευτικός γιος του Πάρη Κασιδόκωστα και της Μαριάννας Λάτση πήγε συνοδευόμενος από τη μητέρα του στην αμερικανική πρεμιέρα της υπερπαραγωγής «The Box», με πρωταγωνίστρια την Κάμερον Ντίαζ (που βγαίνει από την εταιρεία 1821 Pictures που έχει μαζί με τον Τέρι Ντούγκας). Oπως ήταν φυσικό, η απουσία της Νίκι από το πλευρό του σχολιάστηκε έντονα.

Εκείνος δεν βγήκε ούτε να διαψεύσει ούτε να επιβεβαιώσει τις φήμες... Πάγια τακτική του, άλλωστε, είναι να μη μιλάει για τις σχέσεις του.

«Αποφάσισαν να γράψουν τους τίτλους τέλους στη σχέση τους αφού πλέον τους χωρίζει ένας ωκεανός», λένε από το περιβάλλον τους. Και ακριβολογούν. «Υπάρχουν, βέβαια, δυνατά συναισθήματα ακόμα και από τις δύο πλευρές και κανείς δεν ορκίζεται ότι δεν θα έχουμε επανασύνδεση. Προς το παρόν όμως, αυτό το σενάριο δεν φαίνεται να είναι κοντά στην πραγματικότητα», τονίζει στην «Espresso» η ίδια πηγή.

Ο δεσμός του Πάρη με την πρωταγωνίστρια της ταινίας «Λυκόφως» (μία από τις πιο εμπορικότερες των τελευταίων ετών) ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2008, ωστόσο έγινε γνωστός τον Ιούλιο. Η είδηση έγινε πρώτο θέμα ανά τον κόσμο. Στην πορεία ο έρωτάς τους φούντωσε και πήγαιναν παντού μαζί. Τον περασμένο Μάιο μάλιστα η Νίκι ταξίδεψε στην Ελλάδα με τους γονείς της, καθώς ήθελε να τους γνωρίσει στον Πάρη, όπως έγραψε τότε το «E!». Ομως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν και τελικά γράφτηκε το «the end».

espresso