17/3/10

Συγκλόνισε ο τραυματισμός του Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο, να μπορέσει να προλάβει τους αγώνες του Μουντιάλ, με την εθνική Αγγλίας, το καλοκαίρι στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.
Ο Αγγλος σούπερ σταρ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Μίλαν κόντρα στη Κιέβο (1-0) και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη αχίλλειου τένοντα!
«Για να αρχίσει να κλωτσάει και να παίζει χαλαρά ποδόσφαιρο θα περάσουν τρεις μήνες. Για να μπορέσει να αυξήσει ρυθμούς και να παίξει σε υψηλό επίπεδο θα χρειαστεί μεγαλύτερο διάστημα», δήλωσε ο Φινλανδός ειδικός γιατρός, σε τέτοιου είδους τραυματισμούς, Σακάρι Οράβα, ο οποίος αναμένεται σήμερα να αναλάβει την χειρουργική επέμβαση του Μπέκαμ στο Ελσίνκι.

Στην «ταχεία και πλήρη αποκατάστασή του» από τη ρήξη του αχίλλειου τένοντα του αριστερού του ποδιού ελπίζει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ του οποίου η καριέρα στην εθνική Αγγλίας έλαβε ουσιαστικά τέλος. «Είμαι αναστατωμένος αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα συμπαράστασης. Ελπίζω σε ταχεία και πλήρη αποκατάσταση», υποστήριξε σε ανακοίνωσή του το διασημότερο προϊόν του αγγλικού ποδοσφαίρου πριν από τη χθεσινή επιτυχημένη εγχείρησή του από τον κορυφαίο σε τέτοιες περιπτώσεις καθηγητή ορθοπεδικής και τραυματολογίας δρ Σακάρι Οράβα στη Φινλανδία.
Χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό τζετ του Ιταλού πρωθυπουργού και προέδρου της Μίλαν Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Άγγλος σούπερ σταρ αφίχθη στο αεροδρόμιο της πόλης Τούρκου στα νοτιοδυτικά της Φινλανδίας συνοδευόμενος από τον πατέρα του και κατευθύνθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες θαυμαστές του που τον ανέμεναν για πολλές ώρες!
Αν και αρχικά ο δρ Οράβα είχε αφήσει μία χαραμάδα ελπίδας ότι ο Μπέκαμ ίσως καταφέρει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ, μετά την εγχείρηση απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο: «Η αποκατάστασή του θα χρειαστεί πολύ καιρό», είπε σημειώνοντας πως το εγχειρισμένο πόδι θα παραμείνει σε νάρθηκα για έξι με οκτώ εβδομάδες.
Όνειρο του Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν να γίνει ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που θα έχει αγωνιστεί σε τέσσερις τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου.
ΠΗΓΗ: ta nea