18/12/11

Αρμαγεδδών προβλέπει η Μάρα Ζαχαρέα το 2012 στα ΜΜΕ

Για Αρμαγεδδών μιλάει η Μάρα Ζαχαρέα προκειμένου να περιγράψει τη νέα τηλεοπτική χρονιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, «ΕΓΩ Weekly». Η διευθύντρια του star.gr αναφερόμενη στη νέα χρονιά δηλώνει ότι ... «Η τηλεοπτική αγορά κινείται σε μια μεγάλη κατηφόρα και πηγαίνει με χίλια» 
συμπληρώνοντας ότι «Θα κάνω τη δυσάρεστη πρόβλεψη ότι για τα μέσα ενημέρωσης το 2012 θα είναι χρονιά… Αρμαγεδδών. Στην αρχή της επόμενης σεζόν, τίποτα δεν θα είναι στα κανάλια όπως σήμερα»!


Εντύπωση όμως προκάλεσε η ερώτηση του δημοσιογράφου για την Ελεονώρα Μελέτη και τις φήμες ότι θα κάνει αγωγή στο site που διευθύνει! «Διαψεύδω κατηγορηματικά» απαντά η Μάρα Ζαχαρέα τις φήμες για τις προθέσεις της ομοκάναλης παρουσιάστριας, συμπληρώνοντας ότι «Πρώτη φορά το ακούω και πέφτω από τα σύννεφα» για να διευκρινίσει όμως ότι έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της στο site, «Να ανεβάζουν τα ειδησεογραφικά θέματα της εκπομπής της κυρίας Μελέτη και όχι αναφορές σε προσωπικά βιώματα ή απόψεις περί ανθρωπίνων σχέσεων, διότι θεωρώ ότι υπήρξε πληθώρα από αυτά»!


Επιπλέον η Μάρα Ζαχαρέα αποκάλεσε τον Νίκο Χατζηνικολάου, «Μοναδικό anchorman που έχει προσωπικό κοινό και τον ακολουθεί», συμπληρώνοντας ότι «Είναι κρίμα που δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή». Δήλωσε ότι παρακολουθεί το δελτίο του Mega και την Όλγα Τρέμη, ενώ δεν έχει άποψη για το δελτίο της ΝΕΤ που παρουσιάζει η Έλλη Στάη, αφού δεν το παρακολουθεί.












enimerosi24.gr