19/12/11

Ερωτικό Ωροσκόπιο 2012


Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να μας δώσει δύναμη, ελπίδα, ζωτικότητα. Όλοι μας πλέον έχουμε περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά , να ερωτευτούμε, να αγαπήσουμε, να έχουμε στο πλάι μας έναν άνθρωπο που θα μοιραζόμαστε μαζί του όμορφες στιγμές και θα παίρνουμε κουράγιο και υποστήριξη στα δύσκολα! ΤοOroskopos.gr ετοίμασε ένα αστρολογικό αφιέρωμα στον έρωτα του 2012 και σου δίνει αναλυτικές αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Μάθε λοιπόν πόσο ερωτική θα είναι η νέα χρονιά για το ζώδιό σου,  ποιες περιόδους στα αισθηματικά σου πρέπει να προσέξεις και ποιες ημερομηνίες, ευνοείσαι!
Το OroskoposAstroTip για όλα τα ζώδια είναι :
 «Ο έρωτας είναι ζωή …το 2012 τολμήστε, εκφραστείτε, ερωτευτείτε, αγαπήστε»

ΚΡΙΟΣ

Το 2012 σε βρίσκει με έντονη  την επιθυμία να αλλάξεις τα πάντα στον ερωτικό σου τομέα! Θέλεις να ρισκάρεις, να τολμήσεις, να πάρεις αποφάσεις και να ανανεώσεις την κατάσταση που επικρατεί μέχρι σήμερα στην ερωτική σου ζωή! Τη μία στιγμή μπορεί να σκέφτεσαι το γάμο ή την επισημοποίηση μίας σχέσης και εντελώς ξαφνικά οι σκέψεις σου να αλλάζουν και να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο ενός χωρισμού! Ο Ουρανός από το ζώδιό σου, σου δίνει την δυναμική να μπορείς να διεκδικήσεις τους στόχους σου, όμως σε φέρνει αντιμέτωπο και με αρκετές ανατροπές (ιδίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου), που όμως θα μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα και γρήγορα! Ο Κρόνος από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι και τον Οκτώβριο του 2012 θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα και θα σε βοηθήσει να δεις πιο συνετά και ώριμα το μέλλον των ερωτικών σου υποθέσεων! Το 2012, μπορεί να σου φέρει μία επισημοποίηση – ενώ δεν ήταν στο πρόγραμμα- , έναν χωρισμό που στην ουσία θα τον επιδιώξεις εσύ …αλλά και έναν νέο, κεραυνοβόλο έρωτα, που θα σε κάνει να αλλάξεις πολλά από τα «πιστεύω» που είχες ως τώρα!
AstroTip για Δεσμευμένους: Περιόρισε την παρορμητικότητά σου και μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις!  Το 2012 θα αναγκαστείς και εσύ από την πλευρά σου να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις και να δείξεις υπομονή!
AstroTip για Ελεύθερους: Πες ΝΑΙ στον έρωτα και ετοιμάσου να ζήσεις με πάθος έναν έρωτα που θα σου ανατρέψει πολλά δεδομένα!
Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012:
8 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, ετοιμάσου για ερωτικές διεκδικήσεις! 
 6 Σεπτεμβρίου- 2 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη θα φλερτάρει στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα.
28 Οκτωβρίου – 20 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη θα σε προκαλεί ερωτικά από το ζώδιο του Ζυγού και ένας νέος, κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί εκείνη τη χρονική περίοδο να εισβάλει στη ζωή σου!
Άστρο – Δύσκολες ερωτικές στιγμές για το 2012:
12 Μαρτίου – 4 Απριλίου:  Ο Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου, θα σου προκαλέσει μπερδέματα! Η έκρυθμη συμπεριφορά σου, αλλά και κάποια προβλήματα που υπήρχαν παλιά στη σχέση σου, θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια! Αν είσαι χωρίς κάτι μόνιμο στα αισθηματικά σου, αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ένας έρωτας από τα παλιά και να σε βάλει σε ερωτικά διλήμματα! 
Ιούνιος 2012: Η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη σε επηρεάζει σημαντικά! Δεν είναι ιδανική περίοδος για συζητήσεις, αποφάσεις ή νέα ξεκινήματα στα ερωτικά! 
15 Ιουλίου – 7 Αυγούστου:  Ο Ερμής και αυτό τον μήνα κάνει τις ζαβολιές του και κινείται ανάδρομα στον 5ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα! Μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις  για τον έρωτα!


ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί το 2011 να μην κατάλαβες και ιδιαίτερα την θετική επιρροή του Δία από το ζώδιό σου, όμως το 2012  η τύχη είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σου, ακόμα και στις ερωτικές σου υποθέσεις! Το πρώτο εξάμηνο του έτους, θα καταφέρεις να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά από τις εξελίξεις στα αισθηματικά σου ! Είναι ένα διάστημα που αν είσαι ήδη σε μία σταθερή σχέση, θα υπάρξει κοινή πορεία και γιατί όχι και ένας γάμος, ενώ αν το νέο έτος σε βρίσκει χωρίς ερωτικό σύντροφο, το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, μπαίνει στη ζωή σου μία μόνιμη και σταθερή σχέση με καλές προοπτικές!  Το 2012 είναι η χρονιά της αισθηματικής αποκατάστασης, της εκπλήρωσης των ερωτικών προσδοκιών και της αισθηματικής σταθερότητα! Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω σε ωθεί όλη τη χρονιά να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου και να «σοβαρευτείς» και αυτό θα συμβεί και στα ερωτικά σου! Η σοβαρότητα παίρνει την θέση της επιπολαιότητας και εσύ τη νέα χρονιά θέτεις νέους αισθηματικούς στόχους, τους οποίους και κατακτάς!
AstroTip για Δεσμευμένους: Έφτασε ο καιρός για ένα γάμο, έναν απόγονο και για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι του συντρόφου σου!
AstroTip για Ελεύθερους: Καλώς τα δέχτηκες! Χαμογέλασε …ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα το 2012 θα σου προσφέρει ερωτική αρμονία και θα έχει καλές προοπτικές!
Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012: 
5 Μαρτίου – 3 Απριλίου: Η Αφροδίτη εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Πλούτωνα! Ευκαιρία για έρωτα, επισημοποίηση, αποκατάσταση!
3 Οκτωβρίου – 27 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη φλερτάρει στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου – (στην Παρθένο) δηλαδή στον τομέα του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας! Είναι μία καλή στιγμή για να απολαύσεις όμορφες ερωτικές στιγμές! 
21 Νοεμβρίου – 14 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού – ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σου- βάζει φωτιές στα ερωτικά σου! Ώρα για πάθος και ερωτισμό – προσοχή μονάχα στις ζήλιες και στην κτητικότητα-!
Άστρο – Δύσκολες ερωτικές στιγμές για το 2012:
1-10 Μαΐου: Προσπάθησε να αποφύγεις τα ερωτικά καβγαδάκια και τα πείσματα! Η πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού  (ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σου) θα προκαλέσει σχετική αναστάτωση! 
28 Οκτωβρίου  - 5 Νοέμβρη : Στις 29 Οκτώβρη, η Πανσέληνος από το ζώδιό σου, σε κάνει να μην ευχαριστιέσαι με τίποτα και με κανέναν! Καλύτερα λοιπόν εκείνο το διάστημα να προσπαθήσεις να δείξεις εγκράτεια!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Υποδέχεσαι το 2012 με πικρία για τις ερωτικές σου υποθέσεις, αλλά και μία γενική ασάφεια: «Τι κάνω τώρα; Τι θα γίνει; Έτσι θα συνεχιστεί η κατάσταση»; Μην βιάζεσαι να απογοητευτείς και να βγάλεις το συμπέρασμα ότι τη νέα χρονιά στον έρωτα θα πιάσεις πάτο, γιατί είναι βέβαιο ότι πολλά θα αλλάξουν! Οι προκλήσεις αλλά και τα εμπόδια δεν θα λείψουν, αλλά μετά το πρώτο τρίμηνο του 2012 θα υπάρξει σταδιακή εύνοια στις αισθηματικές σου υποθέσεις! Η Αφροδίτη θα παραμείνει για αρκετούς μήνες στο ζώδιό σου – από 3 Απριλίου ως και 6 Αυγούστου- και θα σε αβαντάρει ερωτικά! Το διάστημα 15 Μαΐου – 26 Ιουνίου θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σου και αυτό φανερώνει ότι παλαιές ερωτικές επιθυμίες που είχες θάψει στο σεντούκι της καρδιάς σου, θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν, ενώ ένας έρωτας από τα παλιά θα κάνει δυναμικό ComeBack (επιστροφή), που θα σε γοητεύσει! Ο Δίας από το ζώδιό σου – στο β’ εξάμηνο του 2012 - θα σου δώσει αισθηματικές ευκαιρίες και τύχη στον έρωτα , η οποία θα έρθει σταδιακά μέχρι τα τέλη της χρονιάς (εξαρτάται από την ημερομηνία που έχεις γεννηθεί)!
AstroTip για Δεσμευμένους: Μπορεί κάποιες στιγμές να γίνονται όλα άνω – κάτω και να μην ξέρεις πού πατάς και που βρίσκεσαι, όμως στο τέλος θα διαπιστώνεις κάτι σημαντικό: «Οι σχέσεις γίνονται πιο δυνατές μέσα από τις προκλήσεις»!
AstroTip για Ελεύθερους: Δες με άλλο μάτι έναν έρωτα από το παρελθόν, αναθεώρησε σκέψεις και επιθυμίες σου και προετοιμάσου το β’ εξάμηνο του 2012 για να ανοίξεις μία νέα σελίδα στην ερωτική σου ζωή!
Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012: 
1 Ιανουαρίου – 13 Ιανουαρίου:  Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σου δημιουργεί ανάλαφρη διάθεση για φλερτ και ρομαντισμό! Ευκαιρία λοιπόν για αισθηματικές απολαύσεις! 
3 Απριλίου – 14 Μαΐου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα βάλει «φωτιά» στα ερωτικά σου! 
27  Ιουνίου – 6 Αυγούστου: Ώρα για ερωτική ανανέωση, για νέο ερωτικό ξεκίνημα και για φλερτ! Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιό σου! 
28 Οκτωβρίου – 20 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη στο Ζυγό, θα βρίσκεται αυτές τις μέρες στον 5ο οίκο σου – δηλαδή στον τομέα του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας! Ώρα λοιπόν για έρωτα …! 
15 Δεκεμβρίου 2012 – 8 Ιανουαρίου 2013: Με την Αφροδίτη να «σουλατσάρει» στον 7ο οίκο σου, τον τομέα των σταθερών σχέσεων …είναι μία καλή περίοδος για δέσμευση!

Άστρο – Δύσκολες ερωτικές στιγμές 2012: 1 Μαΐου – 25 Ιουνίου : Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου ( 20 Μαΐου)  και η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη (4 Ιουνίου) φέρνει αλλαγές, αλλά και αναστατώσεις! Να είσαι σε ετοιμότητα για ανακατατάξεις! 
21 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου: Μην πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο. Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, κάνει τις ημέρες αυτές δύσκολες για τα αισθηματικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2011 σε εξάντλησε και άφησε αρκετές εκκρεμότητες για τα αισθηματικά σου ζητήματα, πολύ απλά γιατί δεν είχες το χρόνο ούτε τη διάθεση, για να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης ή γνωριμίας! Η νέα χρονιά, σαφώς δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι «η χρονιά σου», αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στα ερωτικά θα τα πάς και άσχημα! Το 2012 θα έχεις περισσότερο τύχη να βάλεις σε μία πιο σταθερή πορεία τα αισθηματικά σου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και επιτέλους να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι ! Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, σου δίνει τη δυναμική να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να ξεκαθαρίσεις κάποια σχέση ή γνωριμία, που πλέον έχει φθαρεί και δεν έχει να σου προσφέρει απολύτως τίποτα! Έστω και αν είσαι από τους ανθρώπους που δεν ξεχνούν εύκολα,  θα καταφέρεις να ρίξεις μαύρη πέτρα, σε οποιονδήποτε δεν αξίζει να είναι στο πλάι σου! Παράλληλα θα σου δημιουργηθεί η επιθυμία για ανεξαρτησία, για διασκέδαση, φλερτ, αλλά και για γνωριμίες που έχουν το στοιχείο του εκκεντρικού – για παράδειγμα με ανθρώπους που σας χωρίζει ηλικιακό ή χιλιομετρικό χάσμα-! Το 2012 αποπνέεις εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση, εμπειρία και δυναμισμό και όλα αυτά τα στοιχεία θα σε κάνουν Καρκινάκι μου να γοητεύεις τους πάντες και να έχεις αρκετές κατακτήσεις!


AstroTip για Δεσμευμένους: Ζύγισε τα θετικά και τα αρνητικά μίας σχέσης, κάνε την προσπάθειά σου και δείξε προσοχή προς το ταίρι σου! Μην διστάζεις έναν χωρισμό, μην σε φοβίζει η μοναξιά… κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή και σημασία έχει εσύ να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου!
AstroTip για Ελεύθερους: Μάθε από τα λάθη του παρελθόντος, άφησε πίσω σου ότι σε πλήγωσε και απόλαυσε στιγμές που μέχρι τώρα είχες ξεχάσει ότι υπάρχουν! Βγες, διασκέδασε, κοινωνικοποιήσου …ο έρωτας σε περιμένει στην γωνία!
Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012: 
7 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου καικάνει το φετινό καλοκαίρι να σου μείνει αξέχαστο! Φλερτ, ρομαντισμός καινέα ερωτικά ξεκινήματα σε ανανεώνουν! 
19 Ιουλίου – 16 Αυγούστου: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 19 Ιουλίου, σε ευνοεί για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα 
21 Νοεμβρίου – 14 Δεκεμβρίου: Αυτό το διάστημα θα μεταμορφωθείς στονέρωτα από τρυφερό γατάκι σε άγριο …τιγράκι …! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού πυρπολεί με πάθος τα ερωτικά σου! 

Άστρο – Δύσκολες  ερωτικές στιγμές 2012: 
12 Μαρτίου – 3 Απριλίου: Αυτό το διάστημα ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού και σου δημιουργεί καθυστερήσεις, εμπόδια αλλά και ανατροπές σε διάφορους τομείς της ζωής σου – αλλά και στα αισθηματικά-! 
1 Μαΐου – 15 Μαΐου:  Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες εξελίξεις στα αισθηματικά σου που δεν υπολόγιζες! Μία ανατροπή, μία ξαφνική απογοήτευση…θα σε πικράνει!


ΛΕΩΝ

Το 2012 σε βρίσκει σε μία αισθηματική περίοδο που πλέον ξέρεις καλά τι θέλεις, τι προσμένεις και ποιες είναι οι ανάγκες σου για να νιώσεις την πλήρη ευτυχία στα αισθηματικά σου! Το πρώτο εξάμηνο του 2012 είναι μία ιδανική περίοδος για να δεις εξέλιξη σε μία σχέση που διατηρείται από το 2011, έχει δοκιμαστεί και συνεχίζει ακόμα να υπάρχει στη ζωή σου! Έτσι λοιπόν αυτούς μήνες ευνοείται ένας γάμος, μία συμβίωση ή ακόμα και μία σταθεροποίηση με οποιαδήποτε μορφή, μίας σχέσης ή γνωριμίας που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου! Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα ευνοήσει ιδιαίτερα εσένα που μπορεί να είσαι ελεύθερος – γιατί πολύ απλά οι μέρες από 3 Απριλίου – 6 Αυγούστου, θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και αυτό μπορεί να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε έναν νέο έρωτα! Μία μεγάλη ερωτική προσδοκία σου θα γίνει πραγματικότητα μέσα στο 2012, γιατί τώρα ξέρεις πολύ καλά πώς να αποφεύγεις τις κακοτοπιές, αλλά και πώς να μπορείς να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που προκύπτουν! Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού θα «μεταμορφώσει» εσένα που έχεις γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου σου και αυτό σημαίνει ότι το 2012 θα αλλάξεις στάση και φιλοσοφία ζωής για τα αισθηματικά σου και αρκετές φορές θα κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου και μερικές φορές θα προκαλείς με τις εκκεντρικές σου αποφάσεις!
AstroTip για Δεσμευμένους: Ανανέωσε  τη σχέση σου, ακολούθησε το δρόμο της καρδιάς σου! Προσοχή στα νέα φλερτ που θα προκύψουν, γιατί κάποια από αυτά θα σε βάλουν σε πειρασμό και θα θέσουν σε κίνδυνο τον μόνιμο δεσμό σου! 
AstroTip για Ελεύθερους: Απόλαυσε το φλερτ, της νέες γνωριμίες, εκμεταλλεύσου νέες ερωτικές ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα από συλλογικά περιβάλλοντα, από εκδηλώσεις, νυχτερινή διασκέδαση κτλ!

Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012: 
8 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού σε ευνοεί για να διεκδικήσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες, αλλά και για να χαρείς το πάθος και τον αυθορμητισμό στην αισθηματική σου ζωή! 
6 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου:  Μία από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, φέρνει στο δρόμο σου ερωτικές εκπλήξεις και προκλήσεις! 
17 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου: Αυτό το χρονικό διάστημα προγραμμάτισε τις καλοκαιρινές σου διακοπές, γιατί είναι βέβαιο πως αν είσαι ελεύθερος θα επιστρέψεις δεσμευμένος, ενώ αν είσαι σε σχέση …τότε θα περάσεις εκπληκτικά! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιό σου στις 17 Αυγούστου,  σε ευνοεί στον έρωτα και  στα νέα αισθηματικά ξεκινήματα! 

Άστρο – Δύσκολες  ερωτικές στιγμές 2012: 
15 Μαΐου – 25 Ιουνίου: Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα τον τομέα του έρωτα για το ζώδιό σου! Προσπάθησε να αποφύγεις τις ακρότητες και συμβιβάσου στις αλλαγές που θα προκύψουν! 
12 Μαρτίου – 4 Απριλίου: Ανάδρομος Ερμής στον Κριό – δεν είναι και ότι το καλύτερο να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, να κάνεις μία επανασύνδεση ή να πάρεις μία σοβαρή απόφαση για τη σχέση σου! 
15 Ιουλίου – 8 Αυγούστου: Αυτή την περίοδο ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και θα μπλοκάρει την εξέλιξη των ερωτικών σου υποθέσεων. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ερωτικά καβγαδάκια (και τις διαφωνίες περί καλοκαιρινών διακοπών), ενώ δεν θα ήταν ιδιαίτερα «έξυπνο» να πάρεις τώρα μία σοβαρή και καθοριστική απόφαση για τα αισθηματικά σου! 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2012 τα ερωτικά σου ζητήματα έρχονται σε πρώτο πλάνο και πλέον καλείσαι να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να πάρεις δραστικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης ή γνωριμίας! Ο Άρης από το ζώδιό σου μέχρι και τις 3 Ιουλίου του 2012 φανερώνει ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους, θα είναι ιδιαίτερα έντονο, εκφραστικό αλλά και …σεξουαλικό για το ζώδιό σου! Η εγκατάσταση του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, τον Φεβρουάριο του 2012 και η αρμονική όψη που πραγματοποιεί με τον Πλούτωνα,  θα φέρει στην αισθηματική σου  ζωή σου γεγονότα καθοριστικά, αλλά θα μπορούσαμε να τα περιγράψουμε και μοιραία! Αν διατηρείς μία γνωριμία, σχέση ή γάμο που δεν «τραβάει» και έχει αρκετά προβλήματα στην εξέλιξή του, θα αναγκαστείς να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις – ή να παίξεις το τελευταίο σου χαρτί και να ανανεώσεις το δεσμό σου ή να χωρίσεις! Οι αποφάσεις που θα παρθούν αυτή τη χρονιά αλλά και οι νέες ερωτικές γνωριμίες που θα προκύψουν, θα αποτελέσουν σταθμό στη ζωή σου. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω  στον 5ο οίκο σου - δηλαδή στον τομέα του έρωτα και της δημιουργικότητας - θα σε κάνει αυτή τη χρονιά να ξεφύγεις από τα στενά  και συντηρητικά όρια που από την φύση του ζωδίου σου θέτεις στην αισθηματική σου ζωή. Ένας παθιασμένος έρωτας που θα σε κάνει να ανατρέψεις τα πάντα, είναι μέσα στο «ερωτικό μενού» του 2012, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι! 
AstroTip για Δεσμευμένους: Πάρε  δραστικές αποφάσεις, τόλμησε, διεκδίκησε και εκφράσου! Ζήσε τον έρωτα διατηρώντας την τιμιότητα και την αξιοπιστία σου! 
AstroTip για Ελεύθερους: Απελευθερώσου, ζήσε με πάθος τις ερωτικές στιγμές που θα προκύψουν, έστω και αν κάποιες από αυτές δεν θα έχουν μέλλον! 
Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012:
14 Ιανουαρίου – 7 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη αυτές τις μέρες θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή στον τομέα των σχέσεών σου! Είναι ιδανικό διάστημα για μία νέα ρομαντική σχέση!
21 Φεβρουαρίου  - 1 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται 21 Φεβρουαρίου στο ζώδιο των Ιχθύων, σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις μία νέα σχέση ή ακόμα και να κάνεις μία νέα αρχή με την ήδη υπάρχουσα σχέση σου!
16 Σεπτεμβρίου - 27 Οκτωβρίου: Ένα από τα πιο έντονα ερωτικά διαστήματα του 2012 για σένα φίλε Παρθένε! Η Νέα Σελήνη στις 16 του μήνα αλλά και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σου δώσουν λάμψη, γοητεία και θα φέρουν στη ζωή σου σημαντικές ευκαιρίες! 

Άστρο – Δύσκολες ερωτικές στιγμές 2012:
1-10 Μαρτίου: Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 8 Μαρτίου στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει προσωρινά πίεση, ένταση αλλά και ανατροπές!

29 Ιουνίου – 8 Ιουλίου: Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σου προκαλέσει εκνευρισμό. Εκείνη την περίοδο η στάση σου θα ψυχρανθεί συναισθηματικά! 

25 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου: Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στις 31 Αυγούστου από τους Ιχθείς, φανερώνει ότι μπορεί να υπάρξει κάποια εξαπάτηση, προδοσία ή αυταπάτη σε μία σταθερή σχέση σου! 


ΖΥΓΟΣ

Τα δύσκολα πέρασαν, ο ερωτικός σου τομέας πέρασε από πολλές συμπληγάδες, δοκιμάστηκε και το 2012 είναι η χρονιά που θα πρέπει σκεφτείς τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και σε γεμίζει και να πάρεις τις τελικές αποφάσεις σου!  Η νέα χρονιά δεν είναι ούτε δυσάρεστη, αλλά ούτε και δύσκολη για τα αισθηματικά σου! Είναι μία χρονιά ευκαιριών, ανανέωσης αλλά και τελεσίδικων γεγονότων, που θα διαδραματιστούν, επειδή πλέον οι επιθυμίες σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα αλλάξουν ! Διανύεις μία μεταμορφωτική περίοδο, που πολλές απόψεις σου για τον έρωτα δεν θα είναι πλέον οι ίδιες, τώρα πια οι απαιτήσεις σου θα είναι διαφορετικές και τα γούστα σου θα αλλάξουν! Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Δίδυμων θα δώσει μία πιο παιχνιδιάρικη και ανανεωτική νότα στην αισθηματική σου ζωή από τις 3 Απριλίου ως και τις 6 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσω ίντερνετ, ή με άτομο που έχεις  διαφορετική εθνικότητα ή χιλιομετρική απόσταση και η σχέση σας θα είναι φιλικοσυναισθηματική και θα στηρίζεται στην επικοινωνία! Παράλληλα το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς ο Δίας από τους Διδύμους, αλλά και ο Κρόνος στο ζώδιό σου (μέχρι τον Οκτώβριο του 12) θα σου δώσουν νέες ερωτικές ευκαιρίες, αλλά θα σε παροτρύνουν να αποδεσμευτείς από ψυχοφθόρες και μη εξελίξιμες σχέσεις! Μέχρι το τέλος του 2012 θα υπάρξει ανανέωση στα ερωτικά σου και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα νιώσεις ότι έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου! Θα διώξεις μακριά καταστάσεις, σκέψεις ή ανθρώπους που σε έχουν κουράσεις και θα βάλεις νέες βάσεις για το μέλλον των αισθηματικών σου! 
AstroTip για Δεσμευμένους: Σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Μην εγκλωβίζεσαι σε μία σχέση, ενώ έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να σου δώσει αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη! 
AstroTip για Ελεύθερους: Φλέρταρε, πες ΝΑΙ σε νέες γνωριμίες και μην βιάζεσαι να δεσμευτείς! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, να το θυμάσαι…

Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012:
8 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σου - στον Κριό-  και θα σε παροτρύνει να διεκδικήσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες, παράλληλα θα σου χαρίσει απλόχερα ερωτική εύνοια!
22 Μαρτίου – 21 Απριλίου: Νέα Σελήνη στον Κριό – στις 22 Μαρτίου – θα κάνει πολύ ερωτικά παθιασμένες τις ημέρες αυτές! 
15 Οκτωβρίου – 13 Δεκεμβρίου: Το συγκεκριμένο διάστημα είναι ένα από τα πιο όμορφα ερωτικά διαστήματα όλης της χρονιάς για σένα φίλε μας Ζυγέ. Αποχωρίζεσαι τον Κρόνο – έχεις πλέον την ωριμότητα και την εμπειρία – η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και έρχεται ακόμα ένα «δώρο έκπληξη» και η Νέα Σελήνη στην ίδια θέση, που σου δίνει την ευκαιρία για μία μόνιμη ερωτική δέσμευση! 
Άστρο –Δύσκολες ερωτικές στιγμές 2012:

5 Μαΐου – 5 Ιουνίου: Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους δεν θα αφήσει το ζώδιό σου ανεπηρέαστο! Οι αλλαγές έρχονται στο προσκήνιο για να σε αναστατώσουν! 
1 – 11 Απριλίου: Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 6 του μήνα, σου προκαλεί σύγχυση!  Άλλα λες , άλλα κάνεις και άλλα εννοείς και το πάθος  θα φανεί επιζήμιο αυτή τη χρονική περίοδο! 
25 Σεπτεμβρίου –  5 Οκτωβρίου: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού θα σε κάνει να θέλεις να τα βροντήξεις όλα στον αέρα… αν έχεις εκείνο το διάστημα μία σχέση, δείξε εγκράτεια!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2012 είναι ένα ευνοϊκό έτος για το ζώδιό σου, γιατί θα σου δώσει πιο γενναιόδωρα κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούν να σε ικανοποιήσουν σημαντικά! Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου – ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σου -  σημαίνει ότι το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα προκύψει ένας γάμος, ένας αρραβώνας, μία συγκατοίκηση ή ακόμα και ο ερχομός ενός απογόνου! Αν συγκαταλέγεσαι στους αδέσμευτους  του  ζωδίου, είναι βέβαιο ότι σταδιακά (ανάλογα με την ημερομηνία γεννήσεώς τους), θα φλερτάρεις  αρκετά και θα τύχει στη ζωή σου  ένας νέος άνθρωπος, που θα ζήσεις μαζί του μία σταθερή, μόνιμη σχέση με καλές προοπτικές και εξέλιξη ! Ο Ποσειδώνας μπαίνει από τον Φεβρουάριου του 2012 στο ζώδιο των Ιχθύων και σε ωθεί να κάνεις νέα όνειρα για την αισθηματική σου ζωή,  ενώ οι νότες ρομαντισμού και τρυφερότητας θα κάνουν τα ερωτικά σου ζητήματα πιο θερμά!  Το τέλος του 2012 σε βρίσκει με τον Κρόνο να βρίσκεται στο ζώδιό σου – όμως δεν χρειάζεται να σε πιάνει κανένας πανικός σε αυτό – απλά θα μπεις στην διαδικασία να αναλάβεις παραπάνω ευθύνες – ακόμα στον τομέα των σχέσεων σου! 
AstroTip για Δεσμευμένους: Θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σου!  Αυτή τη χρονιά κάνε όνειρα παρέα με το σύντροφό σου! 
AstroTip για Ελεύθερους: Ώρα να αποκατασταθείς! Αρκετά πέρασες ως τώρα, έφτασε η στιγμή να  βρεις το άλλο σου μισό! Άντε και καλά στέφανα…
Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012:
14 Ιανουαρίου – 7 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη αυτές τις μέρες θα βρίσκεται στον 5ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών! Είναι ιδανικό διάστημα για ρομαντισμό και συναισθηματική πληρότητα!
5 Μαρτίου – 2 Απριλίου: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου – στον 7ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα των σταθερών σχέσεων και του γάμου – υποδηλώνει ότι αυτή την χρονική περίοδο μπορείς να κινηθείς, ώστε να μονιμοποιήσεις έναν δεσμό σου. Αν είσαι χωρίς ταίρι, τώρα μπορείς να κάνεις έναν δεσμό με καλές προοπτικές! 
21 Απριλίου – 6 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 21 Απριλίου σε ευνοεί για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! 
21 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο. Οι απαιτήσεις στον έρωτα είναι πολλές και τώρα θα κληθείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες για το μέλλον μίας αισθηματικής σχέσης. Προσοχή μόνο το διάστημα 22 -31 Νοεμβρίου που δέχεσαι την επήρεια της έκλειψης στο ζώδιό σου! 

Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012:
20 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου: Η συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου μπορεί να γίνει σκληρή και άκαμπτη με την Πανσέληνο στο Ταύρο, που πραγματοποιείται στις 29 Οκτωβρίου! 

1-31 Νοεμβρίου: Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 13 Νοεμβρίου θα φέρει μία ερωτική «κρίση»! Δεν είναι καλή η περίοδος για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! 



ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2012 είναι για εσένα φίλε μου Τοξότη μία χρονιά ιδιαίτερα προκλητική, αλλά και ανατρεπτική για τα ερωτικά σου και αυτό θα σου αρέσει πολύ, γιατί είναι γνωστό ότι λατρεύεις τις νέες εμπειρίες αλλά και τις προκλήσεις. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο των Διδύμων στις 3 Απριλίου και θα κάνει την διάθεσή σου πιο επικοινωνιακή μέχρι και τις 6 Αυγούστου. Αυτό είναι ένα σημαντικό διάστημα για σένα, γιατί θα έχεις το κέφι για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι και παράλληλα θα προκύψουν  νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα σε συναρπάσουν αλλά θα σε επιβεβαιώσουν και ερωτικά! Ο Δίας το δεύτερο εξάμηνο της  χρονιάς κάνει την είσοδό του στους Διδύμους – στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου - δηλαδή στον τομέα του γάμου και των σταθερών σχέσεων-. Αυτό σημαίνει ότι έστω και αν πολλές φορές λες: «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί», η δέσμευση μπαίνει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις! Μία νέα γνωριμία, μία σχέση, ένας αρραβώνας, ένας γάμος ή μία συμβίωση είναι μέσα στο ερωτικό μενού του β’ εξαμήνου του 2012 που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο! Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, θα σε ωθεί  σε όλη την διάρκεια της χρονιάς να κάνεις ριζικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Αυτό σημαίνει ότι αν ήδη διατηρείς κάποια σχέση  θα κάνεις τα πάντα για να την ανανεώσεις ή ακόμα και θα κάνεις την ανατροπή σου και θα χωρίσεις, γιατί θα έχεις βρει κάποιον άλλον σύντροφο που θα σε καλύπτει περισσότερο. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι το 2012 είναι ένα πέρασμα που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους, να κάνεις τις επιλογές σου και τελικά να δεσμευτείς ουσιαστικά με ένα ερωτικό ταίρι που πραγματικά θα σε γεμίζει! 
AstroTip για Δεσμευμένους:  Έφτασε η στιγμή  να δεις πλέον πιο σοβαρά το μέλλον μίας ερωτικής σου σχέσης. Αν ο δεσμός σου έχει μέλλον, μην διστάσεις έναν γάμο …αν όμως έχει φτάσει σε ένα τέλμα, να ξέρεις ότι γρήγορα θα βρεις παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά! 
AstroTip για Ελεύθερους:  Γνώρισε νέους ανθρώπους, φλέρταρε, διασκέδασε και ετοιμάσου για μόνιμο δεσμό το β’ εξάμηνο του 2012.

Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012:
8 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου : Απόλαυσε το πάθος και διεκδίκησε το άτομο που ποθείς! Η Αφροδίτη στον Κριό θα σε συναρπάσει ερωτικά! 
3 Απριλίου – 14 Μαΐου: Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα φέρει στη ζωή σου νέες αισθηματικές γνωριμίες! Προσοχή αν έχετε μόνιμη σχέση, γιατί η έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους (στις 20) θα δημιουργήσει ερωτικά μπλεξίματα! 
27 Ιουνίου  - 6 Αυγούστου: Στον 7ο οίκο σου – δηλαδή στον τομέα των σχέσεων, γάμου – γίνεται πάρτι …η Αφροδίτη και ο Δίας έχουν βάλει στόχο να σε αποκαταστήσουν ερωτικά!
15 – 31 Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου … ιδανική περίοδος για έρωτα! 
Άστρο – Δύσκολες ερωτικές στιγμές 2012:
1 Μαϊου -25  Ιουνίου : Η Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους στις 20 Μαΐου και η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 4 Ιουνίου  προκαλούν απιστίες, ερωτικά μπερδέματα και ανατροπές που θα …πονέσουν! Προσοχή στις επιπολαιότητες! 

1 Νοεμβρίου  - 15 Δεκεμβρίου: Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, σε επηρεάζει αρνητικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου!


 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2012 μπορεί να χαρακτηριστεί έτος καθοριστικό για το μέλλον των ερωτικών σου υποθέσεων, ωστόσο θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες συγκριτικά με το 2011 για να μπορέσεις να απολαύσεις πιο ελεύθερα και ανάλαφρα την αισθηματική σου ζωή! Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου, σε καλεί για μία ακόμα φορά και φέτος, να επανεξετάσεις σχέσεις που πέρασαν από τη ζωή σου – είτε ακόμα και κάποια που μπορεί να υπάρχει ήδη! Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δηλαδή 22/12-01/1, τότε ο τομέας των αισθηματικών σου θα δοκιμαστεί σκληρά και τα συναισθήματά σου θα αλλάξουν. Μία σχέση ή ένας γάμος, που από το 2011 σε προβλημάτισε, σε κούρασε και σε έφερε σε αδιέξοδο, θα συνεχίσει ακόμα να σε βάζει σε σκέψεις και φέτος θα πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις . Είτε έχεις γεννηθεί το πρώτο, το δεύτερο ή και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου , το 2012 είναι μία χρονιά που θα γνωρίσεις πολλά και ενδιαφέροντα άτομα, που θα σε βοηθήσουν να απεγκλωβιστείς από το αισθηματικό παρελθόν και θα συντελέσουν στο  να βρεις την ισορροπία στα ερωτικά σου, αλλά και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις.  Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου, θα σου δώσει την ευκαιρία μέχρι τις 13 Ιουνίου να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην αισθηματική σου ζωή, είτε με το να ανανεώσεις μία ήδη υπάρχουσα σχέση, είτε ακόμα και με το να χωρίσεις και να βρεις πολύ γρήγορα έναν νέο έρωτα! Το δεύτερο εξάμηνο του 2012 το μυαλό σου επικεντρώνεται στα οικονομικά και στα επαγγελματικά, με αποτέλεσμα ο αισθηματικός τομέας, να μην είναι μία από τις βασικές προτεραιότητές σου!  Το τέλος του 2012 σε βρίσκει πιο ώριμο και κατασταλαγμένο για το μέλλον των ερωτικών σου υποθέσεων! 
AstroTip για Δεσμευμένους:  Μην σε τρομάζουν οι αλλαγές, να θυμάσαι πως κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή! Το 2012 θα έχεις την δύναμη να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις! 
AstroTip για Ελεύθερους:  Νέες αισθηματικές ευκαιρίες θα σου δοθούν, μην κολλάς στο παρελθόν και προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από τις συναισθηματικές ήττες του παρελθόντος!
Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012:

5 Μαρτίου – 3 Απριλίου:
 Η Αφροδίτη εκείνη την περίοδο βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, πραγματοποιώντας σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι μία καλή ευκαιρία για σένα φίλε μας Αιγόκερε, να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, να φλερτάρεις, να ανανεώσεις μία ερωτική σου σχέση και γιατί όχι …να αποκτήσεις και ένα παιδί αν το έχεις στο πρόγραμμα! 
7 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου: Προγραμμάτισε τις φετινές καλοκαιρινές σου διακοπές τις ημέρες που αναφέρουμε! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο – στον 7ο οίκο σου – δηλαδή στον τομέα του γάμου και των σταθερών σχέσεων. Εκείνη την περίοδο θα  μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το συναίσθημα  στην αγκαλιά αυτού/αυτής που αγαπάς! 
16 Νοεμβρίου  - 24 Δεκεμβρίου: Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι μια καλή περίοδος για να πάρεις κατάλληλες και δραστικές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής!
Άστρο – Δύσκολες ερωτικές στιγμές 2012:
4-14 Ιανουαρίου : Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, στις 9 Ιανουαρίου,  σου δημιουργεί μελαγχολία και βρίσκεσαι σε φάση που κάνεις τον συναισθηματικό σου απολογισμό! 
24 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου: Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 29 Οκτωβρίου, δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα στα ερωτικά σου!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα χρονιά έχει να σου δώσει …πολλά στον ερωτικό τομέα και όλο αυτό τον αέρα των αλλαγών θα αρχίσεις να τον αισθάνεσαι από τον Απρίλιο  του 2012, που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων, για να παραμείνει για αρκετούς μήνες (μέχρι τις 6 Αυγούστου). Η θέση αυτή της Αφροδίτης ευνοεί τον 5ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή τον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργικότητας.  Το μεγαλύτερο μέρος του έτους θα διακρίνεσαι από εξωστρέφεια, θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα φλερτάρεις και θα επιβεβαιωθείς.  Από τις 15 Μαΐου – 26 Ιουνίου,  να περιμένεις ότι θα επιστρέψει στη ζωή σου ένας έρωτας από τα παλιά, ή αν είσαι ήδη σε έναν γάμο ή έναν δεσμό, θα επανεμφανιστούν στη σχέση σου προβλήματα που υπήρχαν παλιά, λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων. Οι τρείς από τις τέσσερις εκλείψεις του 2012 επηρεάζουν έντονα τον τομέα των ερωτικών σου και θα φέρουν στα αισθηματικά σου αλλαγές και ανατροπές, που δεν θα καταφέρεις να αποφύγεις. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ένας χωρισμός από μακρόχρονη αλλά και ταλαιπωρημένη σχέση ή ακόμα και ένα ερωτικό δίλημμα  είναι μέσα στο ερωτικό άστρο - μενού του 2012, που δεν θα σε αφήσει ούτε στιγμή να βαρεθείς! Μην ξεχνάς ότι ο Δίας, από τον Ιούνιο του νέου έτους θα βρίσκεται στους Διδύμους και είναι βέβαιο ότι στον έρωτα, θα έχεις τα «τυχερά» σου!
AstroTip για Δεσμευμένους:  Σου δίνονται οι ευκαιρίες για να ανανεωθεί το κλίμα στη σχέση σου, αν όμως δεν υπάρχουν γερές βάσεις να προετοιμαστείς για ανατροπές! 

AstroTip για Ελεύθερους:  Έρωτες, κεραυνοβόλα πάθη και πρωτόγνωρα συναισθήματα θα σε απογειώσουν. Επιτέλους θα  φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου! 
Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012:
1 Ιανουαρίου – 13 Ιανουαρίου: Η Αφροδίτη αυτό το διάστημα θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα κάνει την έναρξη της νέας χρονιάς, πολύ ερωτική!  
3 Απριλίου – 14 Μαΐου: Η Αφροδίτη μπαίνει στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα. Ευκαιρία για νέα φλερτ, γνωριμίες και αναθέρμανση σχέσεων! 
27  Ιουνίου – 6 Αυγούστου: Μετά την ανάδρομη πορεία της, η Αφροδίτη επανέρχεται στην ορθή φορά της και ανανεώνει τα αισθηματικά σου! 
6 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, σου χαρίζει απλόχερα ερωτική εύνοια! Μία νέα σχέση, μία δέσμευση ή ακόμα και η απόφαση ενός γάμου, είναι πολύ πιθανό να παρθεί αυτή την περίοδο!
Άστρο – Δύσκολες ερωτικές στιγμές 2012:
1-12 Φεβρουαρίου: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου, στις 7 του μήνα,  σε κάνει ανικανοποίητο με μία σχέση ή γνωριμία που υπάρχει στη ζωή σου! 
1 Μαΐου – 25 Ιουνίου : Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους ( 20 Μαΐου)  και η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη (4 Ιουνίου) φέρνουν τα πάνω - κάτω στα ερωτικά σου! Περίοδος ανατροπών και εκπλήξεων …που θα αποβούν μοιραίες και καθοριστικές! 
28 Ιουλίου – 7 Αυγούστου: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, στις 2 Αυγούστου , θα σου προκαλέσει  θλίψη και απόμακρη διάθεση! Τα αισθηματικά σου θα σε προβληματίσουν! 
21 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου: Μία περίοδος δύσκολη για τα αισθηματικά σου, αφού η τελευταία Έκλειψη του έτους πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και επηρεάζει έντονα τον τομέα των αισθηματικών σου! 



ΙΧΘΕΙΣ


Το 2012 είναι ένα έντονο έτος για τα αισθηματικά σου, που από την μία πλευρά θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το συναισθηματικό χάος που επικρατούσε μέσα σου, από την άλλη όμως θα δημιουργήσει και κάποιες προσωρινές αναταράξεις, που θα σου προκαλέσουν ένταση! Ο Ποσειδώνας – ο κυβερνήτης σου -  μπαίνει στο ζώδιό σου τον Φλεβάρη, όπου και θα παραμείνει για 14 ολόκληρα χρόνια. Από την θέση αυτή, θα σε παροτρύνει να ανανεώσεις τον τρόπο με τον οποίο έβλεπες μέχρι σήμερα τα αισθηματικά σου. Θα αρχίσεις πλέον να έχεις διαφορετικές προσδοκίες και ακόμα περισσότερα όνειρα για το μέλλον και των αισθηματικών σου. Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου (μέχρι τις 2 Ιουλίου 2012), θα προκαλέσει εντάσεις και διενέξεις στα αισθηματικά σου. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση ή έναν γάμο, τότε δείξε προσοχή όλους αυτούς τους μήνες του έτους, γιατί μπορεί να υπάρξουν αντιθέσεις με το σύντροφό σου  που θα σας εξαντλήσουν. Αν είσαι χωρίς ερωτικό ταίρι, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, το φλερτ αλλά και το σεξ, όμως πρόσεξε τον παρορμητισμό σου! Μπορεί πολύ εύκολα να χαλάς από μόνος/μόνη σου μία σχέση που μπορεί να έχει καλές προοπτικές, απλά και μόνο επειδή θα χάνεις εύκολα την υπομονή σου! Το τέλος του 2012 σε βρίσκει πιο κατασταλαγμένο/η με τα αισθηματικά σου, που έστω και αν τώρα σου φαίνεται απίθανο, θα δεις πιο πρακτικά και λογικά την αισθηματική σου ζωή και τα όνειρα που θα κάνεις, θα είναι πάνω σε  μία νέα βάση!
AstroTip για Δεσμευμένους:  Μην τραβάς το σκοινί στη σχέση σου, μέχρι τις 2 Ιουλίου. Οι ξαφνικές κόντρες και οι αντιπαραθέσεις που θα προκαλούνται - κυρίως από την πλευρά σου - θα σας εξαντλήσουν! 
AstroTip για Ελεύθερους:  Μην βιάζεσαι να κρίνεις τους νέους ανθρώπους που θα γνωρίσεις. Καταλαβαίνουμε πως όποιος έχει καεί στο χυλό, φυσά και το γιαούρτι (όπως λέει γνωστή παροιμία), όμως να θυμάσαι πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο! 
Άστρο – Τυχερές ερωτικές στιγμές 2012:
14 Ιανουαρίου – 7 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα δημιουργεί ένα όμορφο, ρομαντικό κλίμα, όμως δεν θα λείπουν τα πάθη, οι ζήλιες και οι ίντριγκες!
21 Φεβρουαρίου – 21 Μαρτίου: Μία αισθηματική σου προσδοκία, μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, σε ευνοεί για νέα ξεκινήματα!  Επιπλέον ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 15 Φεβρουαρίου και σε ευνοεί ως τις 29 για ερωτικές γνωριμίες, αλλά και για επικοινωνία με το σύντροφό σου! 
3-27 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, στον 7ο οίκο του Ηλιακού σου Ωροσκοπίου! Ιδανική περίοδος για την δημιουργία μίας όμορφης, ρομαντικής σχέσης ή για την αναθέρμανση μιας ήδη υπάρχουσας!


Άστρο – Δύσκολες ερωτικές στιγμές 2012:
3-13 Μαρτίου: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται 8 Μαρτίου στην Παρθένο πραγματοποιεί σύνοδο με τον Άρη και σε κάνει να θέλεις να σπάσεις τα δεσμά μίας σχέσης σου ή αν είσαι ελεύθερος/η σου δημιουργεί οξυθυμία, επειδή δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που αναζητάς! 
23 Οκτωβρίου – 30 Νοεμβρίου : Η Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό σε βάζει σε σκέψεις και αναθεωρήσεις! Απότομοι καβγάδες στα αισθηματικά θα προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Προσοχή στη ρήξη σχέσεων!