18/12/11

Εκτός από τον Σαμαρά με τον Παπανδρέου, συγκάτοικοι ήταν και ο Λοβέρδος με τον Αναστασιάδη, ο οποίος βάζει τώρα πλάτη για τον "κόκκινο" Ανδρέα.

Με πρωτοσέλιδη συνέντευξη τουΑνδρέα Λοβέρδου κυκλοφορεί το "Πρώτο Θέμα" της Κυριακής. 

Σ' αυτή τη συνέντευξη ο Λοβέρδος χαρακτηρίζει την διακυβέρνηση Παπανδρέου "φλυαρία καινοτομιών", φωτογραφίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, ως καινοτόμο της φλυαρίας. 

Πολύ γέλιο έχει αυτός ο χαρακτηρισμός του "κόκκινου" Λοβέρδου.

Για την κυβέρνηση Παπαδήμου ο Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνει ότι χάνει χρόνο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η χώρα καταρρέει. Αν δεν υπάρξει ανάπτυξη το 2012 και το 2013, θα κλείσουν βασικές υποδομές στην Υγεία, στην Παιδεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Με την ευκαιρία θυμηθήκαμε  παλαιότερη συνέντευξη του εκδότη του "Πρώτου Θέματος" Θέμου Αναστασιάδη και του σημερινού υπουργού Υγείας στο περιοδικό MEN τον Οκτώβριο του 2003.
Εκεί οι δύο άνδρες αποκάλυπταν ότι υπήρξαν συγκάτοικοι στη Νομική Σχολή-όπως ο ΓΑΠ με τον Σαμαρά-και άλλα ενδιαφέροντα.
 
Για την ώρα μπορούμε να παρατηρήσουμε δύο υπό διαμόρφωση στρατόπεδα: Από τη μια οι Ψυχάρης-Μπόμπολας που σκούζουν καθημερινά υπέρ του Βενιζέλου και από την άλλη ο Αναστασιάδης που τάχθηκε στο πλευρό του γαύρου Λοβέρδου. 

Πλάκα έχει η δελφινομαχία στο ΠΑΣΟΚ. Τα πιο βρώμικα κόλπα (και τα "κουμπούρια") με το νέο έτος...



kourdistoportocali.com