25/2/11

Όταν οι νόμοι μας ευνοούν τους παιδεραστές

Όταν οι νόμοι μας, ευνοούν τους παιδεραστές και όλη αυτή την αρρωστημένη κατάσταση που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, τότε όλοι αυτοί οι εγκληματίες θα συνεχίζουν ακάθεκτοι γιατί έτσι και αλλιώς... δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν! Τον αφήσανε ελεύθερο για να συνεχίσει τα ίδια με κάποια άλλη 13χρονη... που ίσως αυτή τη φορά, να προλάβει και να βιάσει...!!!


Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το τριμελές πλημμελειοδικείο Σερρών στον 45χρονο άνδρα από την Αθήνα που κάθισε στο εδώλιο με τις κατηγορίες της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου.


Όπως αναφέρει το infoserres...


ο 45χρονος άνδρας είχε συλληφθεί το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε ερημική τοποθεσία έξω από το χωριό Δραβήσκο έχοντας μέσα στο Ι.Χ αυτοκίνητο του μια 13χρονη μαθήτρια από το χωριό.Σύμφωνα με την ανήλικη, η οποία υποστήριξε ότι δεν ασέλγησε πάνω της ο 45χρονος, είχαν γνωριστεί μέσω του ίντερνετ και, με αφορμή την παρουσία του στις Σέρρες για μία κοινωνική εκδήλωση, ήρθε στο χωριό της για να γνωριστούν και από κοντά.


Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από συγχωριανούς της ανήλικης οι οποίοι παραξενεύτηκαν βλέποντας την να μπαίνει σε ένα άγνωστο –για τη μικρή κοινωνία του χωριού- όχημα με αθηναϊκές πινακίδες.

Αντιδράσεις: