27/2/11

"Μπαμπά, αγόρασα ένα μαχητικό τζέτ από το eΒay"!


Το είδε και ενθοουσιάστηκε και αποφάσισε να το αγοράσει χωρίς να το απασχολεί ιδιαίτερα η τιμή των $113.515 που ζητούσε ο πωλητής!
Αυτό ειπε  ενας 7χρονος απο το Λονδίνο και κόντεψε να πάθει έμφραγμα ο πατέρας!

Τι συνέβη όμως... είδε στην ιστοσελίδα δημοπρασιών του eBay ένα αληθινό μαχητικό τζετ Harrier και αποφάσισε να το αποκτήσει!
Τόση μεγάλη ήταν η λαχτάρα του που δεν έκανε καν προσφορά στο πλαίσιο της δημοπρασίας αλλά πάτησε το κουμπί «Άμεση Αγορά» που δεσμεύει τον αγοραστή να καταβάλλει σχετικά άμεσα το αντίτιμο!
Ο πατέρας του (ευτυχώς γι’ αυτόν) το αντιλήφθηκε λίγη ώρα μετά και πανικόβλητος άρχισε να επικοινωνεί με όλους: το ίδιο το eΒay, τον πωλητή και όποιον μπορούσε για να σιγουρευτεί ότι δε θα χρειαστεί να καταβάλει τα χρήματα.
«Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον έντρομο πατέρα του 7χρονου, ο οποίος μας ζήτησε ταπεινά συγγνώμη για το όλο μπέρδεμα και αυτό σημαίνει πως το μαχητικό αεροσκάφος είναι ακόμα διαθέσιμο προς πώληση για κάθε ενδιαφερόμενο» σημείωσε λίγο μετά στη σελίδα πώλησης του τζετ εκπρόσωπος της JetArtAviationη οποία αποδέχθηκε την ακύρωση της πώλησης.
Όσο για τον πατέρα… Μάλλον θα έκοψε την πρόσβαση του υιού του στον υπολογιστή, τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτεί ότι δε θα επαναλάβει κάτι ανάλογο!





 http://rc-cafe.blogspot.com

Αντιδράσεις: