8/10/12

Θύμα ξυλοδαρμού ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης

Όπως ανάρτησε και στο προσωπικό του blog ο γνωστός δημοσιογράφος κάνει λόγο για μπράβους, που είχαν εντεταλμένη υπηρεσία.
 
Αντιμέτωπος με αγνώστους βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης, οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό!
 
Διαβάστε πως περιέγραψε το περιστατικό ο ίδιος, με ανάρτηση του σε blog που διατηρεί.
«Δε θα γράψω πολλά ούτε θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου την «πέφτουν» περίεργοι τύποι. Το χω πάρει απόφαση. Είναι κι αυτοί κομμάτι μιας παρέας που θέλει να κάνει ότι γουστάρει όποτε γουστάρει χωρίς κανένα όριο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θεωρούν ότι όλος ο κόσμος είναι η κρεβατοκάμαρά τους. Εκεί να κάνουν ότι θέλουν. Χωρίς όριο. Με αυταρχισμό και λογική κότας. Το κακό γι΄αυτούς είναι πώς έχω μάθει να κάνω μια δουλειά την οποία και θα κάνω μέχρι τέλους. Θα μεταφέρω αλήθειες όσο και να πονάνε.
 
 
 Όσο και να με απειλούν, όσο και να στέλνουν φουσκωτούς-ιδρωμένους (πώς το φοράς το μαύρο φλαϊ καλή μου;) να με συνετίσουν. Χθες το βράδυ έξω από το σπίτι μου είχα ένα απρόσκλητο ραντεβού με δυο τύπους με χοντρό πολύ χοντρό σβέρκο. Παίξαμε όλοι μαζί το έργο «κλωτσοπατινάδα» για κάνα δίλεπτο. Ανάμεσα στις μπουνιές και στις κλωτσιές σπαστά άκουσα κάποιον να λέει «Μην ασχολείσαι…»αλλά δε συγκράτησα το «πρόσωπο». Και ως πληρωμένες κότες μετά από λίγο εξαφανίστηκαν με μηχανή. Δεν πειράζει…Εγώ θα συνεχίσω να γράφω όσο και να πονάει…Είναι χούι ρε παιδί μου. Και όπως έλεγαν οι παλιοί «Πρώτα φεύγει ο άνθρωπος και μετά το χούι του».

Αντιδράσεις: