21/3/13

Νέα μόδα τα δημητριακά που αυξάνουν τη λίμπιντο!

Είναι δημητριακά που αυξάνουν τη λίμπιντο και βελτιώνουν τις επιδόσεις στο κρεβάτι, καθώς τα συστατικά τους φέρνουν την ισορροπία στις ορμόνες και φουντώνουν την επιθυμία τους.

Ο Πήτερ Έριλτς, ο καναδός επιχειρηματίας πίσω από αυτή την καινοτόμο ιδέα, προτρέπει τους καταναλωτές να μην απογοητευτούν αν τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα. Για την παρασκευή τους, χρειάστηκε την βοήθεια ειδικών διατροφολόγων.

Τα συστατικά υλικά για το πρωινό γεύμα των ανδρών είναι γύρη, μαύρο σουσάμι, βατόμουρα και κολοκύθα, ενώ για τις γυναίκες μία μίξη πιπερόριζας, ηλιόσπορων, αμυγδάλων και σπόρων λιναριού.
Το προϊόν κυκλοφορεί από τον περασμένο Ιούλιο, αλλά έγινε γνωστό σε όλον τον Καναδά όταν ο δημιουργός τους εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου «Dragon's Den» όπου διάφοροι επιχειρηματίες παρουσιάζουν την δουλειά τους.

Ο Τζιμ Τρέλιβινγκ, ιδιοκτήτης της αλυσίδας Boston Pizza, προσέφερε 100.000 δολάρια για το 50% της επιχείρησης του Έριλτς.

Τα αφροδισιακά δημητριακά κυκλοφορούν προς το παρόν μόνο στον Καναδά και έχουν λάβει ικανοποιητικά σχόλια από τους καταναλωτές τους.



πηγή protothema.gr