1/5/12

Τα στοιχεία των οροθετικών ιερόδουλων

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 11 ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS και είχαν προσαχθεί κατά την εξόρμηση που έκανε η αστυνομία τη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε στη δημοσιότητα το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία της 21χρονης Ρωσίδας που βρέθηκε πρώτη οροθετική έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών, καθώς και των ποινικώνδιώξεων που ασκήθηκαν σε βάρος των 11 γυναικών, δίνονται για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και γίνεται έκκληση σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί για τον ιό HIV, να τηλεφωνεί στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα τηλέφωνα 2107222222 και 2105212054.

Τα κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ διενεργούν ελέγχους σε οίκους ανοχής, σε υπαίθριους χώρους με εκδιδόμενα άτομα, και καταλύματα μεταναστών, ενώ με βάση τη νέα υγειονομική διάταξη, οι κινητές μονάδες επιτηρούν υγειονομικά και το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα Αττικής.
Όπως έγινε γνωστό από τους υπεύθυνους του ΚΕΕΛΠΝΟ, οι υγειονομικοί έλεγχοι στους οίκους ανοχής εξελίσσονται ομαλά και δεν έχει παρουσιαστεί κανένα κρούσμα άρνησης στον επιβαλλόμενο έλεγχο.





nooz.gr