11/4/13

"Πράσινο φως" για το γήπεδο του ΠΑΟ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε νόμιμο και συνταγματικό το Προεδρικό Διάταγμα της Διπλής Ανάπλασης, διαγράφοντας τα σενάρια κατεδάφισης της Λεωφόρου πριν την ανέγερση νέου γηπέδου στο Βοτανικό. Μετά το άρθρο του Προεδρικού Διατάγματος της Διπλής Ανάπλασης, με το οποίο είχε γίνει σαφές ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα γκρεμιζόταν μονάχα όταν θα είχε αναγερθεί το νέο «σπίτι» του συλλόγου στον Βοτανικό, ήρθε και το ΣτΕ, να βάλει τέλος στα διάφορα σενάρια κατεδάφισης.
Έτσι, σε συνέχεια των προσπαθειών, τόσο του Ερασιτέχνη, όσο και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με επίσημη απόφαση κρίθηκε νόμιμο και συνταγματικό το Προεδρικό Διάταγμα και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κατεδαφιστεί το «Απόστολος Νικολαΐδης» προτού η ομάδα αποκτήσει νέο γήπεδο.

Το «πράσινο φως» απο το ΣτΕ, βοηθάει τον Γιάννη Αλαφούζο στο σχέδιο της επιστροφής του «τριφυλλιού» στη φυσική του έδρα, αλλά υπάρχουν ακόμα ζητήματα προς διευθέτηση.

Όπως, η αποκατάσταση των σχέσεων του Ερασιτέχνη με την «πράσινη» ΠΑΕ. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της «μάνας του λόχου», Αχιλλέας Μακρόπουλος, δεν δείχνει πρόθεση να υποχωρήσει στα όσα ζητάει και στα όσα οφείλει το ποδοσφαιρικό τμήμα στον σύλλογο, με την υπογραφή για το εκμισθωτήριο για την χρήση της Λεωφόρου την επόμενη σεζόν, να μην έχει μπει ακόμα.
 


Πηγή: sport-fm.gr