8/4/13

Αυτά είναι τα "δωμάτια πανικού" των διασήμων. Δείτε πως είναι από μέσα! (φωτό και video)

 Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από τα δωμάτια πανικού που κατασκευάζει αμερικανική εταιρεία για διάσημους και πλούσιους ιδιοκτήτες... πολυτελών οικιών.

Το Panic Room (2002) με πρωταγωνίστρια την Τζόντι Φόστερ έγινε γνωστό σαν ένα από τα καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ των τελευταίων δέκα ετών. Η ταινία φαίνεται πως έχει εμπνεύσει πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ που παραγγέλνουν τα δικά τους "δωμάτια πανικού" στα οποία θα καταφύγουν σε πιθανή εισβολή ληστών στις πολυτελείς βίλες τους. Πρόκειται για δωμάτια που είναι κρυμμένα στα πιο απίθανα σημεία μέσα στο σπίτι και στα οποία αποθηκεύονται πολύτιμα αντικείμενα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης.


Δείτε το βίντεο εδώ...
http://www.dailymotion.com/video/xysm1h_hidden-passageways-explore-hollywood-style-panic-rooms_news


Υπεύθυνη για την κατασκευή των ειδικών αυτών χώρων είναι η εταιρεία Creative Home Engineering, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε εύρωστους ανθρώπους να αποκτήσουν τη δικιά τους μυστική κάμαρα. Οι πύλες των δωματίων αυτών είναι χτισμένες περίτεχνα στους τοίχους των σπιτιών, έτσι ώστε να μοιάζουν με βιβλιοθήκες, τοίχους ή χρηματοκιβώτια, ακόμα και με σκάλες. Μιλάμε για την πλήρη παραλλαγή και απόκρυψη.
Πέραν από κατασκευή μυστικών δωματίων, η εταιρεία κατασκευάζει πάντως και μυστικές κρύπτες ή χρηματοκιβώτια που δεν μπορούν να εντοπιστούν με την πρώτη ματιά.