25/4/13

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Η ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ


Την παραίτησή της από τη θέση της δημοτικής συμβούλου Θεσσαλονίκης υπέβαλε, την Πέμπτη, η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια εκπομπής στην κρατική τηλεόραση και κόρη του πρώην υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας Ανθή Σαλαγκούδη.

Η ίδια έκανε γνωστές τις προθέσεις της στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Γκιουλέκα και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο.


Με επιστολή της ευχαρίστησε για την αποδοχή του αιτήματος που είχε καταθέσει για ολιγόμηνη άδεια απουσίας και γνωστοποίησε πως για «επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκεται αδιάλειπτα στην Αθήνα».


«Καθώς αδυνατώ, λόγω της απουσίας μου, να ανταποκριθώ στα καθήκοντά της Δημοτικής Συμβούλου σας παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ενώ συμπλήρωσε: «Απευθυνόμενη προς τους πολίτες του Δήμου μας που με τίμησαν με την ψήφο τους, νιώθω την ανάγκη να τους ζητήσω συγγνώμη που αδυνατώ να συνεχίσω. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και υπόσχομαι ότι από όποια θέση έχω θα στηρίζω, θα προβάλλω, θα βοηθώ και θα αναδεικνύω την πόλη που γεννήθηκα και αγαπώ».





πηγη:fimotro