20/4/13

Πασχαλινό μπαζάρ για τα αδέσποτα

Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι μας, παρά τους δύσκολους καιρούς, θα αγοράσουμε δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. 

Επειδή όμως με την κρίση βασανίζονται και τα αδέσποτα σε αυτήν τη χώρα, τα φιλοζωικά μπαζάρ που θα γίνουν τις μέρες του Πάσχα είναι μια ευκαιρία να αγοράσετε απίστευτα πράγματα σε πολύ χαμηλές τιμές, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα ζώα που τριγυρνούν πεινασμένα και άρρωστα δίπλα μας.


Ένα τέτοιο φιλοζωικό μπαζάρ είναι και αυτό που θα γίνει Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου στη Νίκαια, στον Πολυχώρο Μάνος Λοϊζος (Πολυχώρος Μηχανικής Καλλιέργειας). Το μπαζάρ διοργανώνει ο φιλοζωικός Σύλλογος Νίκαιας και μαζί του φιλοξενεί τον Ζωοφιλικό και Περιβαλλοντολογικό Σύλλογο Περάματος και τη φιλοζωική ομάδα «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου». 


Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Ρούχα, χειροποίητες λαμπάδες για το Πάσχα, λιχουδιές για τα ζωάκια σας, αξεσουάρ για τα ζωάκια σας, σπιτικά γλυκά, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, αξεσουάρ, κοσμήματα, βιβλία για μεγάλους, παιδικά βιβλία, παιδικές κούκλες, είδη σπιτιού και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, καινούργια και μεταχειρισμένα σε πολύ χαμηλές τιμές. Θα υπάρχει επίσης λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.

Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα θα έχει παράσταση Καραγκιόζη και παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους που θα επισκεφτούν το χώρο.


Πασχαλινό μπαζάρ Φιλοζωικού Συλλόγου Νίκαιας
Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου 2013
Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα
Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοϊζος», Θηβών 245 Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη).  Στο χώρο υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ.