26/6/12

Bγάλτε τις ομπρέλες! Έρχονται βροχές και καταιγίδες σε όλη την χώρα

Με βροχές και καταιγίδες θα μας υποδεχθεί η Τετάρτη, καθώς σε ολόκληρη λοιπόν την χώρα η καλοκαιρία θα δώσει την θέση της στην πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες στα βόρεια και δυτικά όπου και ενδέχεται να βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κέλσιου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις και σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές κυρίως στα ορεινά.

 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.