24/6/12

Το θαυματουργό smoothie της Jennifer

Θαυμάζετε και ζηλεύετε το καλλίγραμμο σώμα της Jennifer Aniston και θα κάνατε τα πάντα για να το αποκτήσετε; Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να καταφύγετε σε εξαντλητικές δίαιτες και διατροφές οι οποίες το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εξαντλήσουν τον οργανισμό και την τσέπη σας. 

Ρωτήσαμε τη διατροφολόγο της διάσημης ηθοποιού Jeanette Jackson και μας αποκάλυψε ότι το μυστικό της είναι απλά ένα ρόφημα με πολλά θρεπτικά συστατικά το οποίο κοστίζει μόνο 6 ευρώ!


To συγκεριμένο ρόφημα καταπολεμά την κατακράτηση των υγρών και αποτελείται από παντζάρια, αγγούρι, σπανάκι, σκόρδο, καρότο, σέλινο, μαιντανό και λάχανο

Tα αλκαλικά αυτά λαχανικά αποτρέπουν το φούσκωμα βοηθούν στην αποφυγή κατακράτησης υγρών και μπορούν ακόμα και να σας ανεβάσουν τη διάθεση. Από την άλλη τα παντζάρια καθαρίζουν το αίμα από τις τοξίνες, τα καρότα και το σέλινο ενισχύουν τα επίπεδα καλίου και νατρίου και το λάχανο και ο μαιντανός ωφελούν απίστευτα τον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να ανεβαίνει και η διάθεση.


Εδώ λοιπόν σας έχουμε και τη συνταγή για το θαυματουργό smoothie της Aniston: 

6 αγγούρια οργανικής καλλιέργειας.

3 μεγάλα πατζάρια οργανικής καλλιέργειας

2 ματσάκια σπανάκι

1 χούφτα λάχανο οργανικής καλλιέργειας

φρέσκο σκόρδο και πιπερόριζα

ένα κλαδάκι σέλινο

Εκτέλεση:

Πολτοποιείτε τα λαχανικά. Προσθέτετε λίγο πιπέρι καγιέν ή μαϊντανό για να δώσεις περισσότερη ένταση στη γεύση. Βάζετε το μείγμα σε γυάλινο ποτήρι και το καταψύχετε. Πίνετε όσο θέλετε, όλη μέρα αλλά μόνο μία ημέρα την εβδομάδα.




 queen.gr