23/6/12

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Γενικό προφίλ

Σήμερα, ό, τι και αν κάνετε μπορεί να προκαλέσει είτε το θαυμασμό σας είτε την έκπληξη των άλλων.



Είναι ιδανική μέρα για να βγείτε έξω, να πάτε για ψώνια, να διασκεδάσετε, να παρευρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός και να περάσετε υπέροχα. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, στην επιρροή του οποίου βρίσκεστε, ευνοεί να αισθανθείτε σαν μικροί επίγειοι θεοί, που ζουν στη γη του Παραδείσου, ακόμη κι αν δεν κάνετε τελικά ...τίποτε! Αποφύγετε όμως αυτήν την περίοδο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γιατί το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα θολώνει το τοπίο και μαζί με αυτό και την κρίση σας.




ΚΡΙΟΣ


«Χαίρεστε σαν μικρά παιδιά»


Με τη Σελήνη στον 5ο ηλιακό σας οίκο, η μέρα θέλει έρωτα, διασκέδαση, χαρά και ευτυχία. Με θετική διάθεση και γεμάτοι ενέργεια, κανονίζετε συναντήσεις και επαφές που θα σας ευχαριστήσουν. Μετακινήσεις σε ένα παραθαλάσσιο μέρος ή στο εξοχικό σας μπορούν να σας θυμίζουν παλιές καλές στιγμές ή να σας φέρουν σε επαφή με άτομα που συνηθίζατε να κάνετε παρέα.



ΤΑΥΡΟΣ


«Ανασυγκρότηση»


Ενώ σκέφτεστε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις εκτός σπιτιού είναι πολύ πιθανόν να προτιμήσετε για σήμερα να ξεκουραστείτε, να μείνετε σπίτι και να ξαναποκτήσετε τη χαμένη αίσθηση του εαυτού σας και του σώματός σας. Κάποιες επικοινωνίες με άτομα από το κοντινό περιβάλλον θα σας κάνουν να νιώσετε ότι έχετε ανθρώπους δίπλα σας που σας νοιάζονται.



ΔΙΔΥΜΟΙ


«Μηχανή επικοινωνίας»


Σήμερα δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και δεν έχει σημασία . Κινείστε χωρίς χάρτη και προσπαθείτε να κάνετε μερικά από τα πολλά και διαφορετικά που υπάρχουν μέσα στο νου σας. Τηλεφωνήματα και μηνύματα που θα κάνετε θα έχουν ως στόχο να παρακινήσουν τους άλλους να σας ακολουθήσουν σε κάποια βόλτα, γιορτή ή άλλη ευχάριστη δραστηριότητα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


«Ψυχική ανάταση»


Σήμερα, θα αισθανθείτε έντονα ότι είστε σημαντικοί για τους άλλους μέσα από ένα όμορφο δώρο ή από μια κίνηση που φανερώνει αγάπη και θαυμασμό. Η παρουσία του Δία στον 12ο ηλιακό σας οίκο μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για την ψυχή σας, ιδίως εάν ασχοληθείτε με πράγματα που στοχεύουν να γνωρίσετε τον εσώτερο εαυτό σας και τις απεριόριστες δυνατότητες του.



ΛΕΩΝ


«Υπερβολές»


Ο τρόπος που μιλάτε, κινείστε, συμπεριφέρεστε και ντύνεστε στρέφουν τα βλέμματα επάνω σας και κερδίζετε την προσοχή, την αγάπη ή το θαυμασμό των άλλων. Ίσως βέβαια κάπου το παρακάνετε και αρχίσετε να σπαταλάτε χρήματα που δεν σας περισσεύουν, προκειμένου να δείξετε ότι εσείς μπορείτε να τα κάνετε καλύτερα. Αποφύγετε να πέσετε στην παγίδα της επιδειξιμανίας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


«Παίρνοντας την ανηφόρα»


Με τον Άρη στον 1ο ηλιακό σας οίκο, βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή με σκοπό να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας και να πραγματώσετε τις βαθύτερες επιδιώξεις σας. Με τη Σελήνη στον 12ο είναι σημαντικό για εσάς να ανακτήσετε τη χαμένη υπεροχή σας και να κάνετε πράγματα που θα σας επιτρέψουν να αισθανθείτε ότι ζείτε τη ζωή που θέλετε και επιθυμείτε.



ΖΥΓΟΣ


«Όποιος έχει φίλους είναι πλούσιος»


Αυτό το Σάββατο είναι αφιερωμένο στους φίλους. Μπορεί κάποιοι από αυτούς να διακρίνονται για τον υπέρμετρο εγωισμό τους όμως η καλή τους καρδιά και η εκτυφλωτική τους λάμψη σας κρατούν κοντά τους. Πολύ πιθανόν να αφιερώσετε χρόνο για να μιλήσετε με κάποιον μέσω διαδικτύου ή να μοιραστείτε απόψεις για το πώς βλέπετε τη ζωή.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


«Νούμερο Ένα»


Το πιθανότερο είναι να είσαστε κάπου καλεσμένοι και για αυτό φροντίζετε σήμερα να καταπλήξετε τα πλήθη. Θέλετε οπωσδήποτε να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε την πρωτιά. Παράλληλα, οι ερωτικές σας επιθυμίες δεν ακολουθούν ένα συγκεκριμένο δρόμο, πράγμα που σημαίνει πως για να μην χαθείτε είναι απαραίτητο ένα ...gps καρδιάς.



ΤΟΞΟΤΗΣ


«Μέσα – Έξω»


Πολλά νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και χωρίς να το καταλάβετε η ατζέντα σας γέμισε και χρειάζεστε καινούργια. Κάποια από αυτά δεν θα μείνουν για πολύ αλλά αυτό δεν σας απασχολεί, καθώς σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσετε και να συνδιαλέγεστε με τους άλλους. Με τη Σελήνη στο Λέοντα ίσως κάποιο άτομο θελήσει να σας επιβληθεί.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


«Ερωτική γιορτή»


Η ερωτική επιθυμία είναι σήμερα ανεβασμένη και δεν παραλείπετε να κλείσετε πονηρά το μάτι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα, η μέρα σας θα είναι γεμάτη από επαφές και συναναστροφές με πρόσωπα που είτε σας θυμήθηκαν μετά από καιρό είτε τα γνωρίσατε σχετικά πρόσφατα και θέλουν να περάσετε χρόνο μαζί.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


«Κάνοντας την υπέρβαση»


Το ταίρι σας σήμερα θέλει να του αφιερώσετε όλη τη μέρα σας και πιθανόν να το συνοδέψετε σε ένα ξεχωριστό για αυτό γεγονός. Αν και δεν σας αρέσει να ακολουθείτε τις συμβατικότητες, ίσως σήμερα κάνετε μια εξαίρεση, αν και πολύ πιθανόν να ξεκλέβετε χρόνο για να μιλάτε με φίλους και γνωστούς στο τηλέφωνο.



ΙΧΘYΕΣ


«Θετικό κλίμα»


Με τη Σελήνη στον 6ο θέματα εργασίας σας απασχολούν ενώ παράλληλα η μέρα σας είναι φορτωμένη με εκδηλώσεις και γεγονότα που αλλάζουν και συνάμα ομορφαίνουν το πρόγραμμα σας. Πολύ πιθανόν μαζί με άτομα της οικογένειάς σας να κάνετε κάποια ψώνια για το σπίτι ή να υποδεχτείτε έστω και στα πεταχτά κάποιο πρόσωπο στην οικία σας.