30/6/12

Τραγωδία στον Ταύρο

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

 Περισσότεροι από 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα δίνουν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι σε τετραόροφο κτίριο στην οδό Πειραιώς 111, όπου στεγάζεται ένα χρωματοπωλείο


Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε  χρωματοπωλείο στο ισόγειο όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα πιθανότατα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.
Μάλιστα, στο σημείο έσπευσε συγγενής του θύματος ο οποίος φώναζε πως στο ισόγειο βρίσκεται ο θείος του και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας προσπάθησε να ξεφύγει από τη φωτιά και έσπευσε στο ασανσέρ, όπου όμως εγκλωβίστηκε δυστυχώς και κάηκε ζωντανός. Οι πυροσβέστες που έχουν ήδη θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά προσπαθούν με τη βοήθεια τροχών να κόψουν τις λαμαρίνες του ασανσέρ προκειμένου να βγάλουν τη σορό.
 
Περισσότεροι από 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα έδωσαν μάχη για να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι σε τετραόροφο κτίριο στην οδό Πειραιώς 111, όπου στεγάζεται ένα χρωματοπωλείο.
Η πυρκαγιά ήταν σε σημείο που η πρόσοψη του κτιρίου έχει καεί ολοσχερώς.
Εξαιτίας της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς στη συμβολή με την Ιερά Οδό. Στο σημείο έχει σπεύσει και ασθενοφόρο για την σορό του άτυχου άντρα.

Πηγη:newsit

Αντιδράσεις: