22/6/12

Βεντέτα στην Κρήτη μεταξύ Χρυσής Αυγής και τοπικών φορέων

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τοπικοί φορείς, «oι ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις είναι αποτέλεσμα ανόδου της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής που έχει δείξει ανοιχτά την δράση της ενάντια σε ντόπιους και μετανάστες με καθημερινά παραδείγματα βίαιων και αιματηρών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τέτοια παραδείγματα δεν θέλουμε να απλωθούν καθόλου στο Ηράκλειο. Ζητούμε την απομόνωση των νεοναζί από κάθε σύλλογο, σχολείο, σωματείο και γειτονιά. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν αποτελούν κομμάτια της δημοκρατίας αλλά εχθρούς της».

Ηλ. Κασιδιάρης: «Μας συκοφαντούν, θα κάνουμε μηνύσεις»
Μιλώντας στο prismanews, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και εκπρόσωπος τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου, κ. Ηλίας Κασιδιάρης, χαρακτήρισε «συκοφαντικά και αποκυήματα της φαντασίας» τα όσα καταλογίζουν οι φορείς στην Χρυσή Αυγή και απείλησε με μηνύσεις τους τοπικούς φορείς του Ηρακλείου, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν.
«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά τα περιστατικά. Είναι συκοφαντίες και όσοι τα διαδίδουν θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζουμε αν είναι πραγματικά ή φανταστικά τα περιστατικά, όμως εμείς δεν έχουμε καμία εμπλοκή», δήλωσε χαρακτηριστικά.



 newsbomb.gr