20/6/12

Παναθηναϊκός: Πού είναι ο Πρίγκιπας;

Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει ο πρίγκιπας Φεϊζάλ παραμένει άφαντος! Αυτό επισημαίνει ο Γιάννης Αλαφούζος με δηλώσεις του στο σημερινό φύλλο της SPORTDAY, κάνοντας γνωστά τα μέχρι τώρα αποτέλεσμά της έρευνας που πραγματοποιεί ειδική εταιρεία.

«Έχουμε βρει στοιχεία του, αλλά τον ίδιο δεν μπορούμε να τον βρούμε. Είναι άφαντος. Δεν έχουμε κατορθώσει να τον βρούμε. Έχει αναλάβει μία εταιρεία να τον φέρει σε επαφή μαζί μου. Έχουμε βρει γύρω γύρω κάποιους ανθρώπους, αλλά τον ίδιο πουθενά. Δεν εμφανίζεται. Εγώ ξέρω ότι αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις κάτι, έρχεσαι σε επαφή εσύ ο ίδιος με αυτόν που το έχει. Τι να πω; Κάθε μέρα που περνάει αυξάνονται οι επιφυλάξεις μου για τη συγκεκριμένη ιστορία», τόνισε ο γνωστός επιχειρηματίας.


Σύμφωνα
με τα στοιχεία που έχουν βρεθεί η οικογένεια του Φεϊζάλ έχει κατασκευαστική εταιρεία, αλλά δεν φαίνεται από πουθενά ότι θέλει να επενδύσει χρήματα στον Παναθηναϊκό.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν περισσότερο επιφυλακτικό τον κ. Αλαφούζο σε ό,τι έχει να κάνει με την… είσοδο του πρίγκιπα Φεϊζάλ στον Παναθηναϊκό, ειδικά, μάλιστα όταν πριν από λίγες ημέρες η δικηγόρος του, Κασσιανή Μιχοπούλου με επιστολή της ζητούσε να επιταχυνθούν οι εξελίξεις για να μπορέσει να μπει στην ΑΜΚ ο πρίγκιπας.


Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για να βρεθούν λεφτά για τον νέο έλεγχο της UEFA. «Προχωράμε με μεγάλο κόπο και προσπάθεια για να είμαστε εντάξει και στις νέες ημερομηνίες», ανέφερε ενώ για τον Λέτο τόνισε: «Είναι σημαντικό κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό και θα είμαστε στο πλευρό του. Έτσι κι αλλιώς η απόφαση να τον κρατήσουμε έχει ληφθεί πριν από το χειρουργείο», τόνισε.


Προβληματισμός για τον Λέτο


Ο Σεμπαστιάν Λέτο οδεύει στο χειρουργείο και στον Παναθηναϊκό –αν και εύχονται τα καλύτερα- εκφράζουν και την ανησυχία τους για την επιστροφή του. Κυρίως υπάρχει προβληματισμός εάν ο Αργεντινός θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το ίδιο καλός όσο ήταν και πριν το πρόβλημα του τραυματισμού.

  












Πηγή: sport-fm.gr