19/6/12

Λιάνα Κανέλλη: Δεν είμαι ξαδέλφη της συζύγου του Μιχαλολιάκου..Με έχουν στοχοποιήσει....

Η βουλευτής του ΚΚΕ έκανε παρέμβαση στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» λόγω της ανάλυσης ενός δημοσκόπου, ο οποίος ανέφερε ότι παρά το περιστατικό συμβάν με το χαστούκι στην ίδια οι ψηφοφόροι ψήφισαν και πάλι Χρυσή Αυγή διότι στα μάτια τους το περιστατικό αυτό ήταν «χαστούκι στο πολιτικό σύστημα».

«Καταρχάς η Χρυσή Αυγή δεν έμεινε στα ίδια επίπεδα
έχασε 50.000 ψήφους και 3 έδρες. Είναι πολύ αυθαίρετη και αθωωτική η ερμηνεία ότι η κίνηση είναι συμβολική, δηλαδή χαστούκι στο πολιτικό κατεστημένο, και ότι στο πρόσωπό μου συνολικά καταδικάστηκε το πολιτικό σύστημα. Θεωρώ την ερμηνεία πολιτικά επικίνδυνη που αθωώνει τον φασισμό.Εμένα με έχουν στοχοποιήσει οι ίδιοι άνθρωποι που είπαν πως θα δέρνουν μέσα στη βουλή.» ανέφερε αρχικά η κ. Κανέλλη.

Και πρόσθεσε: «Η δημοκρατία δε χωράει αστειάκια ότι είμαι συγγενής με την κα Μιχαλολιάκου και παίζαμε μαζί στην ίδια παραλία με το ίδιο κουβαδάκι. Σας μιλώ για αήθειες και κακοήθειες. Σας προδιαγράφω ότι από 'δω και μπρος αυτά που θα δούμε από την Κόπρο του Χρυσαυγείου δε θα είναι απλά και συζητήσιμα. Θα είμαστε, όμως, έτοιμοι» κατέληξε η βουλευτής του ΚΚΕ».




 eglimatikotita.gr