15/6/12

"Από έναν παλιό σου φίλο" έγραφε το μήνυμα των δραστών στη Βουλιαγμένη

Μαφιόζικο χτύπημα όπως αναφέρει  η αστυνομία που σύμφωνα με πληροφορίες ανακάλυψε στον τόπο της έκρηξης ίχνη χειροβομβίδας.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί οι περίοικοι άκουσαν μια δυνατή έκρηξη... Ήταν η στιγμή που ο επιχειρηματίας άνοιγε το δέμα, μια παγιδευμένη με χειροβομβίδα γλάστρα που συνοδευόταν από ένα σημείωμα που έγραφε “από έναν παλιό σου φίλο”.
Ο 40χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων δεν υποψιάστηκε φαίνεται το παραμικρό. Μετακίνησε τη γλάστρα, απασφαλίζοντας τη χειροβομβίδα η οποία ουσιαστικά εξερράγη στα χέρια του τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Οι περίοικοι ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 40χρονο επιχειρηματία, γνωστό στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, και τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο στο Ασκληπιείο της Βούλας. Απο εκεί ο τραυματίας διεκομίσθη στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.
ο επιχειρηματίας οπως δήλωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς παρέλαβε το δέμα-βόμβα από έναν άνδρα ηλικίας 55 με 50 ετών.

Οι αστυνομικοί ερευνούν κατά πόσο ο άνδρας είναι και ο δράστης ή αν οι δράστες επέλεξαν να στείλουν το δέμα-βόμβα με “κούριερ”. 


 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αντιδράσεις: