15/6/12

Τα απομεινάρια της Cayenne της Τζούλιας

Την ώρα που η Τζούλια Αλεξανδράτου μετράει τα απομεινάρια μιας καριέρας που ξεκίνησε εντυπωσιακά και κατέληξε σε εμφανίσεις στην ελληνική επαρχία και κάποιες πόζες στην παραλία της Παράγκας, δίπλα στον αρραβωνιαστικό της, κάποια άλλα απομεινάρια σαπίζουν μέσα στον ήλιο και την σκόνη!

 
Πρόκειται για την περίφημη μαύρη Porsche Cayenne της, η οποία εγκαταλείφθηκε σε οδό του Κεφαλαρίου, φέροντας κατά μήκος του αμαξώματος το όνομα της Τζούλιας-στην αγγλική γλώσσα παρακαλώ-στραπατσαρισμένη μετά από ένα τρακάρισμα.

Με εμφανή τα σημάδια στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το κάποτε εντυπωσιακό SUV έχει γεμίσει σκόνη, πεταμένο κυριολεκτικά μέσα σε ένα στενό, με σπασμένα πίσω φώτα και έναν κρεμασμένο προφυλακτήρα.


Η πρώην ιδιοκτήτριά του κυκλοφορεί πλέον με ένα Range Rover το οποίο επίσης φέρει το όνομά της, τρώγοντας από τα έτοιμα, αφού πέρα από κάποιες «αρπαχτές» στην επαρχία κανείς δεν ασχολείται μαζί της.


Στην Μύκονο όσοι την είδαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τρόμαξαν, αφού το άλλοτε χυμώδες πλάσμα τείνει να μεταμορφωθεί σε ένα κακέκτυπο της Kate Moss, έχοντας αδυνατίσει υπερβολικά τους τελευταίους μήνες.


Δείγμα κι’ αυτό μιας κατρακύλας που ξεκίνησε με τις τσόντες και κατέληξε στη απόλυτη ανυπαρξία για μια κοπέλα που θα μπορούσε να κάνει πολλά αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα.   


Πηγή: protothema