12/6/12

Στοιχεία σοκ “καίνε” τον John Travolta! Ήταν ζευγάρι 6 χρόνια με τον πιλότο του

Τα στοιχεία – σοκ που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την προσωπική ζωή του Τζον Τραβόλτα δε σταματούν ποτέ!

Σύμφωνα με το National Enquirer, ο διάσημος ηθοποιός είχε επί έξι χρόνια κρυφό δεσμό με τον… πιλότο του Νταγκ Γκότερμπα.

Το ζευγαράκι, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, διατηρούσε δεσμό τη δεκαετία του ’80 πολύ πριν ο Τραβόλτα παντρευτεί την Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) το 1991.
Τις πιπεράτες αποκαλύψεις στo Enquirer, έκανε ο Ρόμπερτ Μπριτζ (Robert Britz) πρώην σύντροφος του Γκότερμπα.

Ο Νταγκ μου είπε στην αρχή της σχέσης μας ότι είχε σχέση με τον Τραβόλτα τη δεκαετία του ’80. Μου είπε ότι πήγαιναν μαζί σε sex shops και διάφορες άλλες λεπτομέρειες. Όμως ύστερα από έξι χρόνια κουράστηκε από τη σχέση αυτή. Μου έλεγε ότι δεν του άρεσε να κοιμάται με τον Τραβόλτα γιατί ήταν πολύ τριχωτός και δεν μύριζε όμορφα”, είπε χαρακτηριστικά!

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, ο Τραβόλτα έκανε ότι μπορούσε για να κρύψει το… αμαρτωλό του πάθος και για το λόγο αυτό χρησιμοποίησε μέχρι και την Μπρουκ Σιλντς (Brooke Shields) με την οποία είχε σχέση όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών.
Μέχρι στιγμής ο ηθοποιός δεν έχει δώσει καμία απάντηση στα όσα του καταλογίζουν, ενώ οι μηνύσεις που κατέθεσαν δύο μασέρ πριν από λίγο καιρό, αποσύρθηκαν και όπως λέγεται για να γίνει αυτό ο Τραβόλτα έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.