14/6/12

Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια


ΚΡΙΟΣ

ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ
Υποθέσεις που δεν έχουν ακόμα ωριμάσει
Γενικά: Αυτό το μήνα, καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν έχουν έρθει στην επιφάνεια. Όσο όμως κι αν σας ταλαιπωρούν δεν έχει έρθει ακόμα το πλήρωμα του χρόνου για να ολοκληρωθούν.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μην απομονώνεστε. Βρείτε τρόπο να πλησιάστε το σύντροφο σας ώστε οι υποχωρήσεις να είναι αμοιβαίες. Οι αδέσμευτοι είστε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Ξεκαθαρίστε τα αισθήματα σας.
Επαγγελματικά: Βρίσκεστε σε μια μεταβατική κατάσταση και αυτό σας αναστατώνει. Χρειάζεται προσεκτική μελέτη πριν πάρετε μια απόφαση.
Οικονομικά: Θα προκύψουν έξοδα που δεν υπολογίζατε.

ΤΑΥΡΟΣ

ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ
Ανοίγει ο δρόμος για κάτι καλύτερο
Γενικά: Αυτό το μήνα αγκαλιάστε την πρόκληση που θα σας παρουσιασθεί, και μη συντηρείτε καταστάσεις που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αντί να ασφυκτιάτε μέσα σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί βρείτε τρόπο να ανανεωθείτε και στηρίξτε το δεσμό σας σε νέες βάσεις. Οι αδέσμευτοι είστε έτοιμοι να αφήσετε τη μοναχική σας ζωή και να δεσμευτείτε.
Επαγγελματικά: Καινούργιες προοπτικές ανοίγονται στον τομέα της εργασίας σας, μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Το παρελθόν ρέει στο μέλλον μέσα από το παρόν
Γενικά: Τον Ιούνιο καλό θα ήταν να εστιαστείτε σε ποιοτικές καταστάσεις και να μη διασκορπίζετε την ενέργεια σας σε πολλά και ασήμαντα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αφήστε πίσω σας παρεξηγήσεις από το παρελθόν και εξομαλύνετε τις αντιθέσεις σας. Για τους αδέσμευτους μια φιλική γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί στασιμότητα. Για να εμφανισθούν καινούργιες ευκαιρίες χρειάζεται να κινηθείτε .
Οικονομικά: Αποφύγετε τις σπάταλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧV ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Κοιτάξτε κατά πρόσωπο τη σκοτεινή σας πλευρά
Γενικά: Αυτό το μήνα βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να αποφασίσετε ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε..
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε στιγμές γεμάτες πάθος και ένταση με το σύντροφο σας. Από το σκηνικό δεν θα λείψουν η ζήλια και η κτητικότητα. Οι αδέσμευτοι αποζητάτε να επιστρέψετε σε μια παλιά κατάσταση.
Επαγγελματικά: Μεγάλη δραστηριότητα στο χώρο της εργασίας σας. Προσοχή στις αποφάσεις σας γιατί ενδέχεται να έχετε προβλήματα με το νόμο.
Οικονομικά: Τακτοποιήστε τα χρέη σας.

ΛΕΩΝ

XVI ΠΥΡΓΟΣ
Ό, τι καταρρέει ταυτόχρονα μας ελευθερώνει
Γενικά: Περίοδος μεγάλων αλλαγών. Αφήστε πίσω σας ότι σας εγκλωβίζει και αναρωτηθείτε τι είναι ουσιαστικό για σας. Πιθανή μια ευνοϊκή αλλαγή κατοικίας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε εδώ και καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά. Παραδεχτείτε τα λάθη σας και βρείτε τη χρυσή τομή. Οι αδέσμευτοι ξεχάστε μια σχέση από το παρελθόν και βάλτε πλώρη για αλλού.
Επαγγελματικά: Ανατροπές στην εργασία σας θα σας κάνουν να επανεξετάσετε τα πιστεύω και τις ιδεολογίες σας, να γκρεμίσετε ό, τι δεν είναι λειτουργικό και να κτίσετε ένα νέο σύστημα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
Οικονομικά: Αποδιοργάνωση και ξαφνικές απώλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΧVII ΑΣΤΕΡΙ
Πάρτε τη μοίρα σας στα χέρια σας
Γενικά: Το μήνα αυτό τινάξτε από πάνω σας τη σκόνη του παρελθόντος, και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας. Χρησιμοποιείστε το μυαλό σας και όχι τα συναισθήματα σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αυτό το μήνα μπορεί να δείτε ότι οι ιδιαιτερότητες σας παρεξηγούνται και αυτό να σας πληγώσει. Οι αδέσμευτοι βγείτε από την απομόνωση σας και γίνετε πιο τολμηροί.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα καλυτερεύουν, ιδίως αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα.
Οικονομικά: Οι προσπάθειες σας ανταμείβονται.

ΖΥΓΟΣ

XVΙΙΙ ΣΕΛΗΝΗ
Οι αυταπάτες φέρνουν πρόσκαιρη ευτυχία
Γενικά: Αυτό το μήνα μπορεί να θαμπωθείτε από κάτι που θα σας προτείνουν και να το μεγεθύνετε με τη φαντασία σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι βασανίζεστε από φόβους και ανασφάλειες. Σας έχουν κουράσει οι αναποδιές και χρειάζεστε αγάπη και φροντίδα. Οι αδέσμευτοι ψάχνετε σε λάθος κατεύθυνση.
Επαγγελματικά: Σύγχυση και αβεβαιότητα στην εργασία σας. Κάτι που κυοφορείται σιωπηλά θα έρθει σύντομα στην επιφάνεια.
Οικονομικά: Ρυθμίστε τα χρέη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

XIX ΗΛΙΟΣ

Η επιτυχία απαιτεί απόλυτη αφοσίωση
Γενικά: Αυτό το μήνα ξεκαθαρίστε τι θέλετε πραγματικά και κυνηγήστε το με όλη σας την καρδιά. Δράστε μετά από σωστό σχεδιασμό.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μετά από μια περίοδο σκότους θα απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Οι αδέσμευτοι έλκεστε από ότι λάμπει.
Επαγγελματικά: Είναι η κατάλληλη εποχή για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Η επιτυχία θα έρθει μέσα από απόλυτη αφοσίωση, επιμονή και σκληρή δουλειά.
Οικονομικά: Θα πάρετε χρήματα που δεν περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

XΧ ΚΡΙΣΗ
Απολογισμός και ενδοσκόπηση
Γενικά: Αυτό το μήνα θα δρέψετε ό, τι σπείρατε. Εξασκείστε την κρίση σας και δείτε τα αληθινά κίνητρα πίσω από τις πράξεις σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε φτάσει σε ένα οριακό σημείο. Δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας και διορθώστε ό, τι στραβό έχετε κάνει. Οι αδέσμευτοι μην εμπιστεύεστε τη κρίση σας.
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σας έχουν φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, αλλά μόλις ξεπεραστεί, θα συμβούν σημαντικές αλλαγές.
Οικονομικά: Βάλτε φρένο στα έξοδα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ
Πληρότητα και εσωτερική αρμονία
Γενικά: Αυτό το μήνα η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια σας και υπόσχεται επιτυχία. Οι προσπάθειες που έχετε κάνει ανταμείβονται.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε την αμέριστη συμπαράσταση του συντρόφου σας. Μοιράζεστε στιγμές ηρεμίας και ψυχικής γαλήνης. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.
Επαγγελματικά: Στην εργασία σας προμηνύεται μια περίοδος καρποφορίας και επίτευξης στόχων. Συμφέρουσες επιχειρήσεις και συνεργασίες.
Οικονομικά: Ικανοποιητικά κέρδη ή μια επιπλέον αμοιβή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ΤΡΕΛΟΣ
Βουτιά στο άγνωστο
Γενικά: Μια καινούργια περίοδος αρχίζει στη ζωή σας και πρέπει να ρισκάρετε το άλμα στο άγνωστο. Αναπάντεχες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν που για να σας αποδώσουν πρέπει να επιμείνετε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι απεχθάνεστε κάθε είδους περιορισμό και είστε έτοιμοι να το βάλετε στα πόδια μόλις σας ζορίσουν. Οι αδέσμευτοι δίνετε την εικόνα ενός κακομαθημένου παλιόπαιδου.
Επαγγελματικά: Στη δουλειά σας, μην κάνετε βεβιασμένες αλλαγές. Πρωταρχικός οδηγός για τις κινήσεις σας είναι το ένστικτό σας.
Οικονομικά: Αστάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ΜΑΓΟΣ
Ο δρόμος της αυτογνωσίας
Γενικά: Το μήνα αυτό μάθετε να διαχωρίζετε τη σκέψη από τα συναισθήματα σας. Με καθαρή σκέψη, ανάλυση και σωστή κρίση θα επιλύετε εύκολα ό, τι πρόβλημα κι αν σας παρουσιασθεί.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι επιδιώκετε διανοητική επαφή με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε να αποπλανείτε τους άλλους με τα λόγια και τη γοητεία σας.
Επαγγελματικά: Στην εργασία σας, θα προκύψουν νέες ευκαιρίες και θα έχετε τη δυνατότητα να επιδείξετε τα ταλέντα και τις δημιουργικές ικανότητες που δεν είχατε εκδηλώσει μέχρι τώρα.
Οικονομικά: Υλικές απολαβές.







 astrology