18/6/12

Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής, βάσει του κανονισμού θα έχει η «Χρυσή Αυγή»! - Φαβορί για τη θέση ο κ. Κασιδιάρης

Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής αναμένεται να έχει αυτή την φορά η «Χρυσή Αυγή».

Όπως ορίζει το άρθρο 6 του κανονισμού της Βουλής «από τα μέλη του προεδρείου, οι πρώτος, δεύτερος και τρίτος αντιπρόεδροι, δύο κοσμήτορες και τέσσερις γραμματείς προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα. Ο τέταρτος αντιπρόεδρος, ένας κοσμήτορας και ένας γραμματέας προέρχονται από την πρώτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης.

Ο πέμπτος αντιπρόεδρος και ένας γραμματέας προέρχονται από τη δεύτερη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης. Ο έκτος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τρίτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης.

Ο έβδομος αντιπρόεδρος προέρχεται από την τέταρτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα της Αντιπολίτευσης».

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής η ψηφοφορία για την επιλογή των μελών του προεδρείου είναι μυστική. Οι φίλοι του κόμματος προτιμούν  για την θέση τον κ. Κασιδιάρη, ο οποίος όπως έχει αποδείξει ...έχει κάποια προσόντα να εφαρμόζει την "πειθώ"  αλλά εμεις θα προτείναμε σαν καλή επιλογή τον δικηγόρο και αχαιό βουλευτή, σαφώς πιο χαμηλών τόνων,  Aρβανίτη Μιχάλη.
 




online-pressblog