18/6/12

ΒΙΝΤΕΟ: Και δεύτερος τραυματίας αστυνομικός

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece υπάρχει και δεύτερος αστυνομικός τραυματίας, από τους πυροβολισμούς που έπεσαν νωρίτερα στη λεωφόρο Φυλής, στα Λιόσια.

Όμως, το χειρότερο είναι η αντίδραση του κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.. Τη στιγμή που αστυνομικοί έπεφταν αιμόφυρτοι από τα σκάγια των κυνηγετικών όπλων που κρατούσαν οι αθίγγανοι, και ούρλιαζαν στους ασυρμάτους ότι δέχονται πυρά, ότι έχουν πέσει συνάδελφοί τους κάτω αιμόφυρτοι, το κέντρο Επιχειρήσεων διαβίβαζε να κρατήσουν αμυντική στάση, να προσπαθήσουν να καλυφθούν και να μην ανταπαντήσουν στη βροχή πυρών που δέχονταν!

Αυτή τη στιγμή στο σημείο έχει σπεύσει και ο Ταξίαρχος Δυτικής Αττικής, ενώ, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του planet-greece, οι αθίγγανοι έχουν μπει στην πλειοψηφία τους στον καταυλισμό, με τους αστυνομικούς να τους παρατηρούν ως θεατές!

Και συν τοις άλλοις, το ακόμη πιο φοβερό είναι ότι δεν έχουν κάνει ούτε μια προσαγωγή, κατόπιν εντολής του κέντρου Επιχειρήσεων!
Tα επεισόδια στα Λιόσια ξεκίνησαν επειδή η ΕΛΑΣ επιχείρησε να συλλάβει τον δράστη του χθεσινού τροχαίου και το θάνατο ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ.