8/9/11

Βρέθηκε σώα η 14χρονη η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στον Πειραιά


Το σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε μέσω facebook την 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από τις 24 Αυγούστου στον Πειραιά.
Η αγνοούμενη, έμενε όλο αυτό το διάστημα σε διαμέρισμα Αφρικανών στην οδό Ευγενίου Καβαδά, στον Άγιο Παντελεήμονα. Σύμφωνα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που παρακολουθούσε συνεχώς το προφίλ της στο facebook, η 14χρονη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, είχε επισκευθεί τη σελίδα της από ένα ιντερνετ καφέ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Ομάδες αστυνομικών άρχισαν ερεύνησαν πόρτα - πόρτα με τη φωτογραφία της, την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μέχρι που κατόρθωσαν να εντοπίσουν την 14χρονη σε διαμέρισμα που νοίκιαζαν δώδεκα Αφρικανοί. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από συμπλοκή, κατά την οποία συνελήφθησαν έξι από τους αλλοδαπούς για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια και ένας 30χρονος από το Κονγκό που κατηγορείται για απαγωγή και αποπλάνηση σε βάρος της ανήλικης, η 14χρονη παραδόθηκε στην οικογένειά της. 
Το μέχρι στιγμής πόρισμα της αστυνομίας κάνει λόγο για οικειοθελή φυγή της 14χρονης από το σπίτι της, η οποία βρέθηκε στο ΚΤΕΛ Πελοποννήσου στον Κηφισό, όπου την πλησίασε ο 30χρονος Αφρικανός και κατάφερε να την πείσει να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμά του.

ΠΗΓΗ : enet.gr