19/9/11

ΣΟΚ: Διαισθανόταν ότι θα πεθάνει και το είπε στον αγαπημένο της!

Λένε ότι λίγο πριν πεθάνεις έχεις διαίσθηση...
 

Ποιος ξέρει…!!!Πάντως, συγκλονίζει το γεγονός ότι μια 17χρονη κοπέλα λίγα λεπτά πριν αφήσει την τελευταία της πνοή έστειλε μήνυμα στον φίλο της «αν πεθάνω να ξέρεις ότι ήσουν ο ένας».

Η 17χρονη Μικαέλα από τη Βρετανία επέβαινε στο αμάξι μιας φίλης της, η οποία όμως είχε πιει πολύ αλκοόλ και είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.


Για την ακρίβεια η Georgia, αφού διασκέδασε σε πάρτι, πήρε κρυφά το αμάξι της μαμάς της, πήρε και τις φίλες της παρέα και πήγε βόλτα. Όμως οι φίλες της δεν γνώριζαν ότι ήταν μαστουρωμένη…Το κατάλαβαν, όταν άρχισε να κάνει κάτι τρελούς ελιγμούς.


Τότε συνειδητοποίησαν πώς κάτι δεν πήγαινε καλά. Η 17χρονη Μικαέλα έγραψε στον φίλο της «Δεν λέω ψέματα, πίστεψέ με μωρό μου, σε παρακαλώ, αν πεθάνω εσύ ήσουν o ένας!». Τότε αυτός που ανησύχησε της ζήτησε να τον πάρει τηλέφωνο.


«Όταν χτύπησε το τηλέφωνο, άκουσα μόνο φωνές αγωνίας και ουρλιαχτά και τον θόρυβο από την σύγκρουση», είπε στο δικαστήριο.


Η άτυχη κοπέλα πέθανε ακαριαία, ενώ η τρίτη φίλη της παρέας υπέστη σοβαρά κατάγματα στα πόδια. Η οδηγός καταδικάστηκε σε 3 ½ χρόνια για επικίνδυνη οδήγηση.


clopyandpaste.blogspot.com