16/9/11

Τελευταία ευκαιρία με Σερβία

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι (15:00, ΕΤ1) την Σερβία και έχει μια τελευταία ευκαιρία προκειμένου να προκριθεί στο προολυμπιακό τουρνουά και μέσω αυτού στους Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει μια πικρία στην ομάδα καθώς η Εθνική στο ματς με την Γαλλία έδειξε πως ήταν ικανή για να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση, αλλά στο τέλος η απειρία στοίχισε και η κλάση των Πάρκερ και Μπατούμ «μίλησε».


Το όνειρο της πρόκρισης στην τετράδα τελείωσε, αλλά όχι και η αποφασιστικότητα των παικτών. Ο αποκλεισμός από την τετράδα «πλήγωσε» την Εθνική, αλλά δεν σκότωσε και το όνειρο για συμμετοχή στο προολυμπιακό τουρνουά. Η δεύτερη ευκαιρία έρχεται σήμερα στις 15:00, στο ματς με τη Σερβία που χθες υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της αήττητης Ρωσίας και υπέκυψε στα αγωνιστικά της προβλήματα.


Σε κάθε περίπτωση το Ευρωμπάσκετ δεν τελειώνει σήμερα για την Εθνική. Αν κερδίσει, θα διεκδικήσει το Σάββατο (21:00) την πέμπτη θέση απέναντι στη Λιθουανία, ενώ αν χάσει την έβδομη απέναντι στη Σλοβενία (18:00).


newsbomb.gr