Υλικά:
6 φλιτζάνια φρέσκο σπανάκι, κομμένο στο χέρι
1/2 φλιτζάνι καθαρισμένο ρόδι
1 φλιτζάνι καρύδια, καθαρισμένα και κομμένα στην μέση
1 φλιτζάνι παρμεζάνα, σε λεπτές φέτες
4 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο
3 κουταλάκια του γλυκού μέλι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
6 φλιτζάνια φρέσκο σπανάκι, κομμένο στο χέρι
1/2 φλιτζάνι καθαρισμένο ρόδι
1 φλιτζάνι καρύδια, καθαρισμένα και κομμένα στην μέση
1 φλιτζάνι παρμεζάνα, σε λεπτές φέτες
4 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο
3 κουταλάκια του γλυκού μέλι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Προετοιμασία:
Βάζουμε σε ένα μπλέντερ το ξύδι, το μέλι, το ελαιόλαδο, και το αλάτι και τα κτυπάμε όλα τα υλικά μαζί να ενωθούν και να δημιουργηθεί μία ωραία σάλτσα.
Βάζουμε σε μία μεγάλη σαλατιέρα το σπανάκι, το ρόδι, τα καρύδια, και την παρμεζάνα και περιχύνουμε με την σάλτσα από το μπλέντερ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον.
Σερβίρετε την σαλάτα σας παγωμένη με λίγο φρέσκο ψωμί. Καλή Όρεξη!
Βάζουμε σε ένα μπλέντερ το ξύδι, το μέλι, το ελαιόλαδο, και το αλάτι και τα κτυπάμε όλα τα υλικά μαζί να ενωθούν και να δημιουργηθεί μία ωραία σάλτσα.
Βάζουμε σε μία μεγάλη σαλατιέρα το σπανάκι, το ρόδι, τα καρύδια, και την παρμεζάνα και περιχύνουμε με την σάλτσα από το μπλέντερ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον.
Σερβίρετε την σαλάτα σας παγωμένη με λίγο φρέσκο ψωμί. Καλή Όρεξη!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου