30/7/11

Η νύχτα του μεγάλου διωγμού

Με αυτήν την κίνηση επιβεβαιώνεται ότι δεν έχουμε δημοκρατία.


Στις 4:30 το πρωί σήμερα ( Σάββατο 30 Ιουλίου) εμφανίστηκε στην πλατεία Συντάγματος κυρία εισαγγελέας με συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης. 




Περικύκλωσαν την πλατεια και τα συνεργεία του Δήμου άρχισαν να καταστρεφουν και να αδειάζουν τις σκηνές σαρώνοντας τα πάντα. Με τη βία και χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρις κανένα σεβασμό σε προσωπικά αντικείμενα και ξένη περιουσία αποφάσισαν στις 4και μιση το πρωι, να τελιώσουν με την πλατεία. Ξεδιάντροπα, απροκλητα, ψυχρά και αντιδημοκρατικά. 

Επεκτάθηκαν και στο πάνω μερος της πλατειας και κατέστρεψαν όλες τις τέντες που υπήρχαν για προστασια από τον ήλιο. Στους 300 Έλληνες μάζεψαν τις τέντες και μας απαγόρευσαν να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και μια καρέκλα. Όμως εμεις θα μείνουμε εκεί ασκώντας το συνταγματικό μας δικαίωμα για διαμαρτυρία σε δημόσιο χώρο. Θα μείνουμε ακόμα και είμαστε όρθιοι όλη μέρα κάτω από τον ήλιο. Θα μεινουμε ακόμα και αν έχει μονο ένας από μας.

Επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά ότι δεν έχουμε δημοκρατία. Επιβεβαιώνουν ότι δεν τους αξίζει καμία κατανόηση ή ελαφρυντικά.

Ενας από τους 300 Έλληνες.




ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ troktikou