28/5/10

Έδεσε σε κολόνα τον γιο του για να τον πουλήσει σαν σκλάβο!


Συγκλονίζει η εικόνα ενός 8χρονου αγοριού από την Κίνα, το οποίο ο πατέρας του έδεσε σε κολόνα, προσπαθώντας και ευελπιστώντας να το πουλήσει ως σκλάβο, ώστε ο ίδιος να απαλλαγεί από το βάρος της ύπαρξής του.

Ο πατέρας του μικρού, Yong Tsui, έδεσε το τρομαγμένο παιδάκι στο στύλο, και έβαλε μπροστά του ένα τραπεζάκι, πάνω στο... οποίο τοποθέτησε μία πινακίδα, με τα “προσόντα” του υποψήφιου σκλάβου.
Αφού έγραψε το όνομα και την ηλικία του γιου του, προσέγγιζε τους περαστικούς, προτείνοντάς τους να τον αγοράσουν, μιας και φαίνεται να ενδείκνυται για “σκληρή δουλειά”!



Ορισμένοι ωστόσο από τους διερχόμενους, άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις όσον αφορά το κάθε πότε και κατά πόσο έτρωγε ο μικρός, μέχρι που εξοργίστηκαν και του επιτέθηκαν.
Ο Yong δήλωσε στην Αστυνομία, που πήρε υπό την επίβλεψή του το αγοράκι, ότι η μητέρα του πέθανε πριν από 3 χρόνια και έκτοτε, μόνος του, δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.
“Δεν έχει δουλειά. Δεν έχει σπίτι. Δεν έχει χρήματα. Μας είπε ότι δεν ενδιαφερόταν για τα χρήματα, αλλά για το καλό του γιου του”, δήλωσε ένας εκ των αστυνομικών, που επιλήφθηκαν της υπόθεσης.




stifora