20/5/10

Το MET Hotel στη Θεσσαλονίκη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ελληνική συμπρωτεύουσα είναι εκτός των άλλων, γνωστή για το Λευκό Πύργο, τη Καμάρα, τις μπουγάτσες τις, το φεστιβάλ και τη Διεθνή έκθεση της. Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο MET όμως, το οποίο αποτελεί μέλος της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Chandris Hotels & Resorts Group, πέτυχε να βάλει τη Θεσσαλονίκη στο παγκόσμιο χάρτη των high end ξενοδοχείων.
Met Hotel Θεσσαλονίκη 17Το MET Hotel, είναι ένα έργο που φέρει  την υπογραφή του επίσης ελληνικού αρχιτεκτονικού γραφείου Zege Architects, το οποίο είναι γνωστό για το δυναμισμό του καθώς και την προσοχή στην λεπτομέρεια.
Όμορφα υλικά όπως ξύλο και πέτρα, μεγάλοι χώροι που επιτρέπουν στο ηλιακό φως να διαχέεται σε αυτούς ομοιόμορφα, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, η οποία  σε συνδυασμό με τον εντυπωσιακό, μοντέρνο σχεδιασμό  τόσο των εξωτερικών, όσο και των εσωτερικών χώρων, προκαλεί μια αίσθηση χαλάρωσης και ευχάριστης διάθεσης.

Η ξεχωριστή του τοποθεσία, που προσφέρει στους επισκέπτες του θέα της πόλης αλλά και του Θερμαϊκού κόλπου, τα μπουτίκ εστιατόρια τα οποία μαγεύουν με τις ιδιαίτερες γκουρμέ γεύσεις τους και οι δεκαέξι καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις  αξιόλογων καλλιτεχνών όπως των Andreas Gursky, Thomas Struth, Bill Viola, Jenny Holzer και Jannis Varelas, οι οποίες βρίσκονται σε διάφορους χώρους του ξενοδοχείου, υπόσχονται να μετατρέψουν τη διαμονή σας σε μια πολυτελή, μοναδική εμπειρία.





www.anagnwsths.com