31/5/10

Μιλφέϊγ με πτι-μπερ


Υλικά

2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
1 φακελάκι έτοιμη κρέμα ζαχαροπλαστικής για μιλγέϊγ
600 ml γάλα
1 ζαχαρούχο γάλα
500 ml φυτική κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Βουτάμε τα μπισκότα ένα ένα σε λίγο γάλα και καλύπτουμε τον πάτο του ταψιού.


Χτυπάμε στο μίξερ το γάλα με την κρέμα ζαχαροπλαστικής για 5'.


Ρίχνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.


Κάνουμε μια στρώση ακόμα με μπισκότα με τον ίδιο τρόπο.


Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί, προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει το μίγμα ομοιόμορφο.



Ρίχνουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.


Πασπαλίζουμε με τριμμένα μπισκότα.



Αντιδράσεις: