30/5/10

Keep Jumping Amigo! Ποιος είναι ο μάγκας που εισέβαλε … στην πίστα της Eurovision!

Κάποιοι το χαρακτηρίζουν γραφικό, άλλοι σόουμαν ενώ πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι απλά ο τρελός του... χωριού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το όνομά του είναι Χάουμε Μάρκετ και είναι «βέρος» Καταλανός. Η αγάπη του για την Μπαρτσελόνα είναι γνωστή και την έχει εκφράσει πολλές φορές. Ζει σαν κάθε άλλος φυσιολογικός άνθρωπος και εργάζεται σε ένα μαγαζί με αναμνηστικά στην Βαρκελώνη.



Το μαγαζί με τ’ αναμνηστικά που δουλεύει είναι αδύνατο να του προσφέρει τους πόρους που απαιτούνται για τα…χτυπήματά του. Ο Jimmy δεν έχει χορηγούς και αυτό είναι η περίτρανη απόδειξη του αλτρουισμού του. Προκειμένου να εξασφαλίσει τα έξοδά του πουλάει τα γνωστά πλέον μπλουζάκια του Jimmy Jump για 20 ευρώ στην Ισπανία και 25 για την υπόλοιπη Ευρώπη. Ο Jimmy διοργανώνει πολύ συχνά πάρτι και φροντίζει να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο. Στα ταξίδια του έχει γνωρίσει αθλητές αλλά και διάφορες εξέχουσες προσωπικότητες αλλά έως τώρα δεν στηρίζεται αποκλειστικά στην τσέπη του.
Ο Jimmy είναι πλέον πασίγνωστος σε ολόκληρο τον κόσμο. Τι είναι όμως αυτό που τον κάνει τόσο αγαπητό; Η απάντηση είναι απλή και ας μην την παραδέχονται πολλοί. Ο Jimmy συμβολίζει την χαμένη αθωότητα και το δικό του πήδημα εκφράζει το…πήδημα που δεν τόλμησε ποτέ κανένας μας να κάνει και που όλοι μας το έχουμε μετανιώσει!!! KEEP JUMPING JIMMY JUMP!!!

piazzadelpopolo