29/5/10

ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!


Το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν όμως αυτή έμεινε κλειδωμένη μέσα να...κοιμάται.

Μήνυση εναντίον της United Airlines κατέθεσε 36χρονη Αμερικανίδα επειδή το πλήρωμα του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε δεν την...
ξύπνησε μετά την προσγείωση με αποτέλεσμα να μείνει τέσσερις ώρες "κλειδωμένη" στο αεροπλάνο στο διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας.



Η Τζίντζερ Μακγκουάιρ ζητάει αποζημίωση για φυλάκιση, συναισθηματική διαταραχή και παραμέληση, τόνισε ο δικηγόρος της Τζέφρι Φίγκερ στην εφημερίδα Detroit Free Press.

Η Μακγκουάιρ αποκοιμήθηκε στην διάρκεια της πτήσης της United Express από την Ουάσινγκτον στη Φιλαδέλφεια και δεν ξύπνησε ούτε όταν το αεροπλάνο με πενήντα επιβάτες προσγειώθηκε και όλοι οι άλλοι αποβιβάστηκαν.

Την γυναίκα ξύπνησε το συνεργείο καθαρισμού, αλλά παρέμεινε "κλειδωμένη" στο αεροπλάνο μέχρι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες να βεβαιωθούν ότι δεν είναι τρομοκράτης, επισήμανε στην εφημερίδα ο Φίγκερ, γνωστός δικηγόρος που έχει αναλάβει υποθέσεις όπως αυτή του Τζακ Κεβορκιάν και ενός αμερικανού στρατιώτη που ισχυρίζεται πως οι παραγωγοί της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας "The Hurt Locker" έκλεψαν την ιστορία του.



www.newsit.gr