25/5/10

Γονείς εξέδιδαν την ανήλικη κόρη τους


Οι ίδιοι της οι γονείς εξέδιδαν μία 15χρονη από τη Βουλγαρία στο Ηράκλειο της Κρήτης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ειδικότερα, η 15χρονη, η οποία εξεταζόμενη ανέφερε ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και ο 26χρονος εξάδελφός της, ο οποίος έπεισε τους γονείς της να έρθουν στην Ελλάδα, προ διμήνου, προκειμένου να εργασθούν. Στην συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την επιτακτική ανάγκη της οικογένειας να βρουν χρήματα προκειμένου να καλύψουν τις βιοποριστικές τους ανάγκες, την έπεισε να συνευρίσκεται ερωτικά με τον συλληφθέντα 59χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού ποσού 30 εώς 50 ευρώ, για κάθε ερωτική συνεύρεση, ενώ ο 26χρονος δράστης, λάμβανε άγνωστο χρηματικό ποσό.




Όπως προέκυψε, η ανήλικη συνευρέθηκε συνολικά δέκα φορές στο σπίτι του ημεδαπού, ο οποίος εκτός από τα χρήματα της προσέφερε και διάφορα άλλα ανταλλάγματα όπως κινητό τηλέφωνο, ρολόι κ.λ.π.




Οι γονείς της 15χρονης συναινούσαν στις ερωτικές συνευρέσεις της, καθότι γνώριζαν ότι διέμενε στο σπίτι του ημεδαπού και ότι της κατέβαλλε χρηματικά ποσά.



Η ανήλικη οδηγήθηκε για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.



Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται η 45χρονη μητέρα της 15χρονης, ο 59χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται ο 46χρονος πατέρας της και ο 26χρονος εξάδελφός της, κατηγορούμενοι για σωματεμπορία, μαστροπεία, αποπλάνηση παιδιών.



Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


www.ethnos.gr